Big Data Congress

La quarta edició del Big Data Congress, que organitza Big Data CoE Barcelona, explicarà què s’està fent a Barcelona, Catalunya i el món en l’àmbit de les dades massives. El congrés combinarà les experiències del centre organitzador i dels seus col·laboradors i les ponències d’experts nacionals i internacionals.

La trobada tindrà dos blocs temàtics. A Strategy & Deployment (24 d’octubre) es presentaran casos d’èxit d’empreses que han definit una estratègia de dades i estan implantant la cultura de les dades de forma transversal en tota l’organització. També s’analitzaran els passos que cal fer quan es vol desenvolupar un projecte de dades massives.

Big Data Maturity & Tech (25 d’octubre) són sessions de contingut tecnològic orientades a revisar, entre altres, casos d’anàlisi de dades i productes apareguts recentment.

Horaris


Els dies 24 i 25 d´Octubre de 2018, se celebrarà a Barcelona la 4a edició del Big Data Congress, el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i organitzat pel Big Data CoE Barcelona.
El congrés serà, per quart any consecutiu, el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan realitzant projectes en l´àmbit Big Data & Data Analytics, extraient valor de les dades. Serà un espai per explicar què s´està fent a Barcelona i Catalunya en l´àmbit de Big Data i què s´està fent a la resta del món.
El congrés combinarà experiències del centre i dels seus col·laboradors, amb ponències d´experts i referents nacionals i internacionals.

La 4a edició del Big Data Congress, comptarà amb 2 grans blocs temàtics diferenciats tenint en compte el públic objectiu al qual es dirigeix:

- 24/10: Strategy & Deployment
Es presentaran casos d´èxit d´empreses que han definit una estratègia de dades i estan implementant la cultura de dades de forma transversal en tota l´organització. Es debatran els passos a seguir i aspectes a tenir en compte quan es vol desenvolupar un projecte Big Data (des de la seva conceptualització fins el seu desplegament).

- 25/10: Big Data Maturity & Tech
Sessions amb contingut tecnològic orientades a revisar casos d´ús en analítica de dades, últims productes i estat de l´art en Big Data. Es debatrà sobre quins són els passos clau a dur a terme per obtenir tot el potencial d´analítica en el negoci, tenint en compte la seva coexistència amb els actuals sistemes legacy.

Centre Convencions Auditori AXA *Illa Diagonal

Adreça:
Av Diagonal, 547
:
Les Corts
Barri:
Les Corts
Codi postal:
08029
Població:
Barcelona
On
Centre Convencions Auditori AXA *Illa Diagonal
Quan
Del 24/10/2018 al 25/10/2018.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any