Buchbinder al Festival Beethoven

Les cinc obres mestres per a piano i orquestra de Beethoven, interpretades en un sol cap de setmana per Rudolf Buchbinder. Aquesta proesa ja la va protagonitzar el mateix pianista i director austríac amb l’OBC l’any 2015: el públic va omplir L’Auditori, el va aplaudir sense condicions i la crítica va quedar meravellada.

Aquestes cinc joies del repertori pianístic de tots els temps permeten copsar l’evolució del llenguatge de Beethoven i com, concert a concert, anava explotant cada cop més i millor les possibilitats interpretatives d’un instrument que ell mateix va contribuir a fer evolucionar.

Plantejar-se el repte d’interpretar-los tots en tres dies és una fita a l’abast de molt pocs artistes. El director i pianista Rudolf Buchbinder hi torna.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Rudolf Buchbinder, director i piano

REPERTORI DIVENDRES 21:
Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 2 en Si bemoll major, op. 19 | Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 4 en Sol major, op. 58 | Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 3 en Do menor, op. 37

REPERTORI DISSABTE 22:
Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Do major, op. 15 | Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 5 en Mi bemoll major, op. 73 "Emperador"

REPERTORI DIUMENGE 23:
Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 3 en Do menor, op. 37 | Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 5 en Mi bemoll major, op. 73 "Emperador"


Les cinc obres mestres per a piano i orquestra de Beethoven, interpretades en un sol cap de setmana per Rudolf Buchbinder. La proesa ja la va protagonitzar el mateix pianista i director austríac amb l'OBC l'any 2015: el públic va omplir L'Auditori, el va aplaudir sense condicions i la crítica va quedar meravellada, amb frases com "Precís, net, exacte, vigorós, seductor" (El País), "Apoteosi a L'Auditori. Espectacular marató" (El Periódico) o "Versió clàssica, elegant, lluminosa" (Núvol).

Aquestes cinc joies del repertori pianístic de tots els temps permeten copsar l'evolució del llenguatge de Beethoven i com, concert a concert, anava explotant cada cop més i millor les possibilitats interpretatives d'un instrument que ell mateix va ajudar a evolucionar. Plantejar-se el repte d'interpretar-los tots en tres dies és una fita a l'abast de molt pocs artistes: Buchbinder hi torna.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 21/02/2020 al 23/02/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any