Casal de primavera 'Salvem els animals!'

Horaris

Altres

Se celebra a:
Zoo de Barcelona.
Inscripcions a:
Zoo de Barcelona.

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i aprendran moltes coses!

Sota el lema “Jo també protegeixo la biodiversitat”, els nens i nenes es converteixen en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen. Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

Què farem?

Desforestació, desertització, canvi climàtic, espècies invasores... aquests són alguns dels perills als quals s'enfronten els animals dia rere dia. Mentre observem els animals que viuen al Zoo descobrirem junts què està passant al planeta, quines són les amenaces que estan provocant l’extinció de moltes espècies i què podem fer nosaltres per evitar la desaparició de la biodiversitat del món. 

Els nens i nenes que participin en el casal es convertiran en autèntics guardians de la natura i enfortiran un lligam molt necessari amb els hàbitats i la seva fauna. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la conservació de la biodiversitat i passaran uns dies esplèndids amb els animals i els educadors.

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors atenen els animals, com els preparen el menjar i també ajudar-los en algunes d’aquestes tasques! No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i treballs manuals per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Horari

8.50 - Accés per les taquilles del carrer de Wellington.

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 -Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 La recollida dels infants es farà per les taquilles del carrer de Wellington.

Zoo de Barcelona

Adreça:
Parc Ciutadella,
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Zoo de Barcelona
Quan
Des de 03/04/2023 al 06/04/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any