Casal de primavera 'Habitants del món'

Horaris

Altres

Se celebra a:
Zoo de Barcelona.

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i aprendran moltes coses!

Sota el lema “Habitants del món”, els nens i nenes es converteixen en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen. Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

Què farem?

El món és ple d'habitants, des dels més petits insectes fins a la balena més gran. Tots ells conviuen amb nosaltres, els humans, i ocupem junts els diferents hàbitats del planeta. Durant els casals, recorrerem aquests espais, alguns inhòspits i llunyans i d'altres molt propers i familiars i coneixerem els animals que els habiten.

Els nens i nenes que participin en el casal es convertiran en autèntics “guardians de la natura” i enfortiran un lligam molt necessari amb els hàbitats i la seva fauna. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la conservació de la biodiversitat i passaran uns dies esplèndids amb els animals i els educadors.

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors atenen els animals, com els preparen el menjar i també ajudar-los en algunes d’aquestes tasques! No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i treballs manuals per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Zoo de Barcelona

Adreça:
Parc Ciutadella,
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Zoo de Barcelona
Quan
Des de 29/03/2021 al 01/04/2021

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any