Cercavila Falcons de Barcelona + Falcons de Vilafranca

Horaris

Altres

Se celebra a:
Avinguda de la Catedral.

Falcons de Barcelona + Falcons de Vilafranca

Cercavila

Inici: av. de la Catedral

Recorregut: pl. Nova, Bisbe i pl. de Sant Jaume

L’esplanada de la Catedral serà, un any més, el punt de sortida de la cercavila dels Falcons de Barcelona i els Falcons de Vilafranca, preàmbul de l’actuació que totes dues formacions oferiran a la plaça de Sant Jaume. I, entre aquests dos espais, inici i final del recorregut, uns i altres passaran per la plaça Nova i el carrer del Bisbe, convidant el conjunt de vianants a afegir-se a l’itinerari i a assistir a l’exhibició final.

Els Falcons no aniran sols: el g rups de grallers i tabalers que acompanyen les seves figures durant les actuacions de la colla també ho faran al llarg del trajecte, amb tot un seguit de melodies: entre figura i figura, es faran sentir amb temes patxangueros, com ara La polca d’Ours, Set salts o Lo tio Pep. Impossible no encomanar-nos les ganes de ballar!

La dels Falcons de Barcelona i els Falcons de Vilafranca serà una de les moltes itineràncies que la ciutat celebrarà el dissabte de festa major. Fins a vuit actes tradicionals recorreran carrers i places de Ciutat Vella en cercaviles, passejades i altres formats festius, perquè les barcelonines i els barcelonins puguem gaudir de la cultura popular en tots els seus formats. Som-hi! 

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any