Challenge Barcelona Triathlon

Triatló. Una de les grans novetats d’aquest any és l’obertura de 80 places per a atletes no professionals a la distància Short.

El Challenge Barcelona Triathlon, un dels esdeveniments més destacats del món del triatló, se celebra el diumenge 27 d’octubre.

Hi ha 5 modalitats:

  • Short: 1.500 metres nedant, 56 quilòmetres en bicicleta i 15 quilòmetres corrent.
  • Olímpic: 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres corrent.
  • Sprint: 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres corrent.
  • Junior Challenge: 300 metres nedant, 9 quilòmetres en bicicleta i 1,5 quilòmetres corrent.
  • Aquatló: 750 metres nedant i 5 quilòmetres corrent.

La participació en cadascuna de les distàncies serà individual, a excepció de l’Olímpic i Sprint que es podran realitzar també en modalitat parella o relleu.

Enguany, s’obren 80 places per a esportistes no professionals a la distància Short. Les persones participants hauran de ser federades en triatló i complir els temps de tall i el reglament establerts.

El Challenge Barcelona Triathlon repartirà 25.000 euros en premis per a la distància Short, que a més serà puntuable pel World Challenge Bonus, el Ranking de la PTO i classificatòria pel The Championship de Challenge Family.

Més informació i inscripcions.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.

Modalitats de la Challenge Barcelona Triathlon:

  • Short: 1.500 metres de recorregut de natació, 56 quilòmetres de circuit de ciclisme i 15 quilòmetres del tram de la cursa a peu
  • Olímpic : 1.500 metres de recorregut de natació, 40 quilòmetres de circuit de ciclisme i 10 quilòmetres del tram de la cursa a peu.
  • Sprint : 750 metres de recorregut de natació amb 1 volta, 20 quilòmetres de circuit de ciclisme amb 2 voltes i 5 quilòmetres del tram de la cursa a peu amb 1 volta.
  • Junior Challenge : 300 metres de recorregut de natació amb 1 volta, 7 quilòmetres de circuit de ciclisme a 1 volta i 2,5 quilòmetres del tram de la cursa a peu amb 1 volta.
  • Aquatló: 750 metres de recorregut de natació i 5 quilòmetres del tram de la cursa a peu amb 1 volta

A més de la competició, un any més torna la Tri Expo , la fira del triatló que tindrà lloc el divendres 25 d'octubre de 15 a 19 hores i el dissabte 26 d’octubre de 10 a 19 hores al CEM La Mar Bella, on tant triatletes com curiosos podran accedir a la Fira d’expositors de material esportiu especialitzat i també al marxandatge de la prova.


PROVES CICLISME

Short (5 voltes) a un circuit de 11.200 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).

Itinerari: av. Litoral – av. Camp de la Bota (sentit Besòs) (Sant Adrià de Besòs) – gir de 180o abans de la sortida 25 de la B-10 (sentit Besòs) (Sant Adrià de Besòs) – av.

Camp de la Bota (sentit Llobregat) (Sant Adrià de Besòs) – av. Litoral – Josep Pla – pg. Garcia Fària – pg. Calvell (calçada muntanya) – Carmen Amaya (calçada muntanya)

– gir de 180o a l’altura de Bisbe Ciment – Carmen Amaya (calçada mar) – Llacuna (calçada Llobregat) – Salvador Espriu – Arquitecte Sert (sentit muntanya) – av. Icària

(calçada muntanya) – Marina (calçada Besòs) – c/Pujades – pg. Pujades (2 carrils de la calçada mar) – pg. Picasso (2 carrils de la calçada Besòs) fins a Princesa – pg. Picasso

(1 carril – Bus ) fins a Circumval·lació – Circumval·lació (calçada mar) – av. Icària (calçada mar) – Arquitecte Sert (sentit mar) – av. Litoral.

Arribada: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).


Olímpic (4 voltes) i Sprint (2 voltes) a un circuit de 10.000 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).

Itinerari: av. Litoral – av. Camp de la Bota (sentit Besòs) (Sant Adrià de Besòs) – gir de 180o abans de la sortida 25 de la B-10 (sentit Besòs) (Sant Adrià de Besòs) – av.

Camp de la Bota (sentit Llobregat) (Sant Adrià de Besòs) – av. Litoral – Josep Pla – pg. Garcia Fària – pg. Calvell (calçada muntanya) – Llacuna (calçada Llobregat) –

Salvador Espriu – Arquitecte Sert (sentit muntanya) – av. Icària (calçada muntanya) - Marina (calçada Besòs) – gir de 180o a Pujades – Marina (calçada Llobregat) – av. Icària

(calçada mar) – Arquitecte Sert (sentit mar) – av. Litoral.

Arribada: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).


Junior Challenge (1 volta) a un circuit de 9.000 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).

Itinerari: av. Litoral –Josep Pla – pg. Garcia Fària – pg. Calvell (calçada muntanya) – Llacuna (calçada Llobregat) – Salvador Espriu – Arquitecte Sert (sentit muntanya) – av.

Icària (calçada muntanya) – Marina (calçada Besòs) – gir de 180o a Pujades – Marina (calçada Llobregat) – av. Icària (calçada mar) – Arquitecte Sert (sentit mar) – av. Litoral.

Arribada: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Besòs – muntanya, accés pàrquing CEM).


CURSES A PEU

Short (3 voltes) i Olímpic (2 voltes) a un circuit de 5000 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Llobregat – mar).

Itinerari:

1a volta: pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Llobregat) – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Llobregat) – Arquitecte

Sert – av Litoral (sentit Llobregat) – gir de 180o abans de la pl. Voluntaris – av. Litoral (sentit Besòs) – Arquitecte Sert – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Besòs) – pg.

Marítim del Bogatell (sentit Besòs) – gir de 180o a l’alçada de Llacuna – pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Llobregat) – Arquitecte

Sert – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Besòs) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Besòs) – camí interior parc (costat pista Skatepark Mar Bella) – vial accés serveis (continuació Jonquera) – pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Llobregat).

2a volta i 3a volta: platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Llobregat) – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Llobregat) – Arquitecte Sert – av Litoral (sentit Llobregat) – gir de 180o abans de la pl. Voluntaris – av. Litoral (sentit Besòs) – Arquitecte Sert – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Besòs) – pg. Marítim del Bogatell (sentit Besòs) – gir de 180o a l’alçada de Llacuna – pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Llobregat) – Arquitecte Sert – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Besòs) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Besòs) – rampa (a la alçada de Llacuna).

Arribada: pg. Marítim del Bogatell (zona de sorra).


Aquatló i Sprint (1 volta) a un circuit de 5000 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Llobregat – mar)..

Itinerari: pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Llobregat) – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Llobregat) – Arquitecte

Sert – av Litoral (sentit Llobregat) – gir de 180o abans de la pl. Voluntaris – av. Litoral (sentit Besòs) – Arquitecte Sert – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Besòs) – pg.Marítim del Bogatell (sentit Besòs) – gir de 180o a l’alçada de Llacuna – pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – pg. Marítim de la Nova Icària (sentit Llobregat) – Arquitecte Sert – platja de la Nova Icària (zona asfaltada, sentit Besòs) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Besòs) – rampa (a la alçada de Llacuna).

Arribada: pg. Marítim del Bogatell (zona de sorra).


Junior Challenge (1 volta) a un circuit de 1500 metres.

Sortida: Pista Atletisme de la Mar Bella (costat Llobregat – mar)..

Itinerari: pg. Marítim del Bogatell (sentit Llobregat) – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Llobregat) gir de 180o abans de l’espigó del Bogatell – platja del Bogatell (zona asfaltada, sentit Besòs) – rampa (a la alçada de Llacuna).

Arribada: pg. Marítim del Bogatell (zona de sorra)


Retransmissió per Betevé

Per tots aquells que vulguin seguir en directe la competició però que no es puguin acostar al litoral marítim barceloní, aquest any Betevé tornarà a retransmetre la prova amb una programació especial que començarà a primera hora del matí i que s’allargarà amb un programa de més de 6 hores de duració.


Les inscripcions a la prova poden fer-se  aquí, a partir del dijous 29 de febrer fins el dilluns 21 d’octubre o quan s’arribi a 3.500 participants entre totes les modalitats i distàncies.

Diversos carrers del Districte de Sant Martí

Adreça:
Passeig Marítim del Bogatell, 80
:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Diversos carrers del Districte de Sant Martí
Quan
27/10/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any