Observacions amb telescopi i visites guiades nocturnes a l’Observatori Fabra

Els divendres s’ofereix una visita guiada al museu i la sala modernista (sala d’actes) de l’Observatori Fabra, que inclou l’observació amb el telescopi i una visita a l’exterior de la cúpula. Duració: 1 h 30 min. En català i castellà.

Els dissabtes s’ofereix una visita guiada al museu i a les sales de l’edifici modernista (sala d’actes, sala de l’ullera meridiana i despatx) de l’Observatori Fabra, que inclou una conferència, la projecció d’un vídeo sobre astronomia, l’observació amb el telescopi, una visita a l’exterior de la cúpula i una copa de cava o suc de fruita amb accent de xocolata. Duració: 2 h 30 min. En català, castellà i anglès.

El cos celeste assenyalat és preferencial però no implica obligatorietat per part de l’observatori. Les observacions poden veure’s afectades per causes meteorològiques, per això l’astrònom explicarà el treball actual que fa aquest observatori en l’estudi i la captació d’asteroides propers a la Terra.

Calendari d’observacions 2019-2020.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Observatori Fabra.
Organitzat per:
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Sternalia: Torre dels Pardals, 33, local 3 (Barcelona)


Visita de divendres. Visita guiada al museu i sala modernista [sala d'actes] del Observatori Fabra, observació amb el telescopi i visita a l'exterior de la cúpula. Duració: 1h 30min. En català i castellà.

Visites de dissabte. Visita guiada al museu i a les sales de l'edifici modernista [sala d'actes, sala de l'ullera meridiana i despatx] del Observatori Fabra, conferència, projecció d'un video sobre astronomia, observació amb el telescopi, visita a l'exterior de la cúpula i copa de cava o suc de fruita amb accent de xocolata. Duració: 2h 30min. En català, castellà i anglès.

Consulteu el calendari d'observacions al web.

El cos celeste assenyalat és preferencial però no implica obligatorietat per part de l'observatori. Les observacions poden veure's afectades per causes meteorològiques i per això, l'astrònom explicarà el treball actual que exerceix aquest Observatori, l'estudi i captació d'asteroides propers a la Terra.

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Del 24/10/2020 al 18/12/2021.

Telèfon

Telèfon de reserves:
697 864 262 (dissabtes i festius, de 10 a 14 h)
Telèfon de reserves:
93 327 01 21 (de dilluns a divendres, de 9 a 21 h)

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any