Grec 2021 Festival de Barcelona: Cicle de concerts "Lorem ipsum"

Música. Música des dels marges amb cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

Un cicle que s'aproxima a la música i al fet lúdic des dels marges, acostant els espectadors i espectadores a artistes amb una estètica singular, o que converteixen en protagonistes cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

8 de juliol

Anna Irina Russell + Roc Jiménez de Cisneros. Llum, alteració dels estats de percepció, liquiditat sensorial, desconstrucció de la cultura ‘rave’... Tot això ho trobareu en la primera col·laboració entre dos artistes que han creat conjuntament una proposta ‘site-specific’ per a l’espai del Macba.

15 de juliol

DeForrest Brown, Jr. / Speaker Music + Rrucculla. Un artista i investigador centrat en la contracultura des de l’afrodescendència i que reivindica el tecno com a forma d’expressió de la cultura negra americana protagonitza una intervenció sonora des de l’altra riba de l’Atlàntic. Després, l'artista Izaskun González comparteix la seva experiència cinestètica del so.

22 de juliol

Invernomuto + Still. Un assaig fílmic sobre el so, el colonialisme i la diàspora i, a continuació, una hipnòtica mescla i actualització del ‘dancehall’, el dub i la tradició musical jamaicana, a càrrec de Simone Bertuzzi, Simone Trabucchi i Devon Milers.

29 de juliol

Carta blanca al col·lectiu Jokkoo. Les programadores del cicle aposten per la complicitat amb agents culturals de la ciutat. En aquesta sessió conviden un col·lectiu barceloní centrat en les noves narratives musicals d’arrel africana.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Un cicle que s'aproxima a la música i al fet lúdic des dels marges, acostant als espectadors i espectadores artistes amb una estètica singular, o que converteixen en protagonistes cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

8 de juliol: Anna Irina Russell + Roc Jiménez de Cisneros. Llum, alteració dels estats de percepció, liquiditat sensorial, desconstrucció de la cultura rave... Tot això ho trobareu en la primera col·laboració entre dos artistes que han creat conjuntament una proposta site-specific per a l’espai del MACBA.

15 de juliol: DeForrest Brown, Jr. / Speaker Music + RRUCCULLA. Un artista i investigador centrat en la contracultura des de l’afrodescendència i que reivindica el techno com a forma d’expressió de la cultura negra americana, protagonitza una intervenció sonora des de l’altra riba de l’Atlàntic. Després, l'artista Izaskun González comparteix la seva experiència cinestètica del so.

22 de juliol: Invernomuto + STILL. Un assaig fílmic sobre el so, el colonialisme i la diàspora i, a continuació, una hipnòtica mescla i actualització del dancehall, el dub i la tradició musical jamaicana, a càrrec de Simone Bertuzzi, Simone Trabucchi i Devon Milers.

29 de juliol: Carta blanca al col·lectiu Jokkoo. Les programadores del cicle aposten per la complicitat amb agents culturals de la ciutat i, en aquesta sessió, conviden, per tancar-lo, un col·lectiu barceloní centrat en les noves narratives musicals d’arrel africana.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i el MACBA

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Adreça:
Pl Àngels, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Quan
Des de 08/07/2021 al 29/07/2021

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any