Cicle de Música de Cambra: Concert "Mozart i Beethoven. Quintets de vent" , Solistes de l'Orquestra del Festival de Lucerna

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. Taquilles: A partir del 23 de maig de dimarts a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


INTÈRPRETS:
]W[ Ensemble: Vicent Alberola, clarinet | José Vicente Castelló, trompa | Lucas Macías, oboè | Guilhaume Santana, fagot | Enrique Bagaría, piano | Júlia Gállego, flauta.

REPERTORI:
S. Barber: Summer music op. 31 | Mozart: Quintet per a piano i vent en Mi bemoll major, K. 452 | Poulenc: Sextet per a piano i vent, op. 100 | Beethoven: Quintet per a piano i vent en Mi bemoll major, op. 16.


La Temporada de Cambra de L'Auditori de Barcelona s'inaugura, un any més, amb intèrprets de reconegut prestigi internacional vinculats a l'escena musical catalana. En aquest cas serà el ]W[ Ensemble, format per músics sorgits de la Lucerne Festival Orchestra, la superorquestra fundada per Claudio Abbado que cada estiu reuneix en ocasió del festival alguns dels millors músics del moment, i que estan vinculats a l'Escola Superior de Música de Catalunya. En aquest debut a Barcelona, el ]W[ Ensemble proposa la interpretació dels quintets de vent amb piano de Wolfgang Amadeus Mozart i Ludwig van Beethoven convidant Enrique Bagaría i Júlia Gállego. Dues obres emparentades per l'admiració que el jove Beethoven sentia cap a Mozart, de qui copià la instrumentació, la tonalitat i el disseny formal, i en les quals el piano té un paper gairebé de solista, fet que els converteix en petits concerts per a piano. El repertori del concert es completa amb la rapsòdica i lànguida Summer music, op. 31, l'única obra per a formació de vent del nord-americà Samuel Barber, i el Sextet per a quintet de vent i piano, op. 100 de Francis Poulenc, una de les seves obres més populars, plena d'humor i profundament emocional.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
16/10/2019

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
902 150 025
Telèfon venda d'entrades:
932 479 307 (dl-dv:10 a 18 h)

Web

Web venda d'entrades:
www.auditori.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any