Cloenda de Música als Parcs amb WOM’s Collective

Un espai privilegiat i el talent musical femení s’uneixen en l’últim concert del cicle de Música als Parcs.

El concert de cloenda estarà protagonitzat per la formació femenina WOM’S Collective i tindrà lloc al Park Güell.

Després d’haver treballat durant més de quatre anys amb el grup WOM arranjant cançons d’altres artistes, la bateria i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna han decidit donar veu a les seves composicions. I amb aquest objectiu han creat WOM’S Collective juntament amb Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira.

WOM’s Collective és una proposta sòlida i amb personalitat, amb una trajectòria llarga i sòlida als escenaris de festivals i sales de concerts de Catalunya.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.
Se celebra a:
Park Güell.


WOM´S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent musical femení.

Després d´haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d´altres artistes ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. Per dur-ho a terme Clara Luna i Laia Fortià s´uneixen a Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira.

Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l´univers musical d´aquestes dones creadores on l´element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea al entrellaçar-les amb els diferents instruments.

Wom´s collective és una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb amplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra. Amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris de festivals i sales de concerts del territori nacional, ens oferiran el concert de cloenda d´enguany en un espai privilegiat.

Laia Fortià, bateria i veu
Clara Luna, piano i veu
Anaïs Vila, guitarra i veu
Gessamí Boada, teclats i veu
Magalí Datzira, baix elèctric i veu

Park Güell

Adreça:
C Olot, 7
:
Gràcia
Barri:
La Salut
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona
On
Park Güell
Quan
30/08/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any