Cloenda del MercèDansa. Cobla Sabadell i el Galop de la Mercè

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.
Organitzat per:
Esbart Català de Dansaires.

Cloenda del MercèDansa. Cobla Sabadell i el Galop de la Mercè

El MercèDansa, la mostra de danses vives del Principat, la Catalunya Nord i la Franja de Ponent que al matí haurà ocupat l’esplanada de la Catedral, es trasllada a la tarda a la plaça de Sant Jaume per a la seva cloenda. Ho fa, per descomptat, amb l’acompanyament de la Cobla Sabadell dirigida pel mestre Joan Gómez, i amb la intenció, com sempre, de fer ballar tothom.

El Galop de la Mercè és l’acte final del MercèDansa, el moment en què deixarem de ser espectadores i espectadors passius de l’exhibició i participarem activament de la festa. Perquè en el Galop, les i els dansaires que hauran actuat al matí ens conviden a fer aquest galop amb una música composada pel recordat mestre Jesús Ventura. Serà una oportunitat única per endinsar-nos en un patrimoni tan ric i extens com desconegut, tot un regal.

L’ Esbart Català de Dansaires és l’entitat organitzadora del MercèDansa i del Galop de la Mercè, dues propostes per accedir a danses tradicionals catalanes a l’aire lliure i de manera comunitària. I, per fer-ho més festiu, l’organització distribuirà mocadors entre el públic, tant si balla com si no. Una bona ocasió per aprendre, gaudir i viure la festa com un o una dansaire més.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any