Concert "25 anys de flors", amb Roger Mas

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Les músiques del nostre temps, els sons ancestrals i la música de la terra constitueixen els fonaments de la proposta sonora de Roger Mas. Ara, aquest cantautor que ha portat la seva música per mig món celebra un quart de segle des que va editar Les flors del somni, el primer disc, i acaba d’editar Totes les flors, un disc ple, com explica ell mateix, de “cançons noves per celebrar vint-i-cinc anys d’anar amunt i avall somiant històries i cantant-les”. Entre tots dos discos, una vida alt de l’escenari que, ara, l’artista repassa en un concert fora de gira, inèdit i irrepetible, durant el qual escoltarem cançons, però també comentaris recordant moments que li ha tocat viure i anècdotes sobre les seves cançons i trajectòria.

Per desgranar el repertori s’acompanya de la formació original d’un dels seus discs més celebrats, Les cançons tel·lúriques. Completen el programa les col·laboracions d’artistes amb el quals ha treballat durant la seva llarga trajectòria.

Una producció de Batall Produccions, SL.

Amb la col·laboració de Lluís Danés.

Interpretació musical: Roger Mas (veu i guitarra), Xavier Guitó, (piano), Ivan Dach (guitarra elèctrica), Arcadi Marcet (contrabaix), Pinyu Martí (bateria), Quartet Brossa (cordes), Pep Moliner, Miquel Àngel López (fiscorns), Míriam Encinas (dilruba, viola, flautes, percussions). Dansa: Anna Rubio. Convidats: Bikimel, Maria del Mar Bonet, David Carabén, Helena Casas, Cobla Sant Jordi, Les Flors, Núria Graham, Xavi Molero, Jordi Molina, Luís Paniagua, Quico Pi de la Serra, Anna Rubio, Dani Ruiz i Oriol Roca, Jaume Sisa.

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
05/07/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any