"Mercè 2023": Bikôkô

Neosoul. Un viatge en què s’entremesclen influències i sons variats, i una veu i un lideratge que us hipnotitzarà.

Bikôkô és un dels talents emergents més prometedors de la música catalana actual. Nascuda a Barcelona i educada en un ambient artístic que va introduir-la en una gran varietat musical des de ben petita, aquesta jove artista ha desenvolupat el seu propi projecte d’R&B i neosoul, els gèneres que més la inspiren, amb influències de cants de Tanzània i ritmes de l’Àfrica Occidental.

A La Mercè, tindrem l’oportunitat de veure-la en directe el dissabte 23 de setembre als Jardins del Doctor Pla i Armengol.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Doctor Pla i Armengol.

Bikôkô

Barcelona

Neosoul / música africana / electrònica / jazz

 

Bikôkô és un dels talents emergents més prometedors de la música catalana actual. Nascuda a Barcelona i educada en un ambient artístic que va introduir-la en una gran varietat musical des de ben petita, aquesta jove artista ha desenvolupat el seu propi projecte d’R&B i neosoul, els gèneres que més la inspiren, amb influències de cants de Tanzània i ritmes de l’Àfrica Occidental. La seva música és extremadament sensorial, epidèrmica i permeable a altres estils: si Aura Aura, el seu primer EP (2021), se situava clarament dins els límits del neosoul, i en la mixtape No News Is Good News (2022), mostrava el seu costat més fosc, el darrer projecte de l’artista, Destiny, explora nous gèneres, als quals hi afegeix fins i tot l’electrònica. Malgrat la seva joventut, Bikôkô ha sabut evolucionar musicalment i donar nous enfocaments a un so característic, un gir que ha causat sensació en esdeveniments com el Primavera Sound.

El seu nou live és un pas més en aquesta evolució, un viatge en què s’entremesclen influències i sons variats per deixar tothom hipnotitzat per la veu i el lideratge de la cantant. Instal·lada ara a Londres, Bikôkô continua la seva exploració musical.

Jardins del Doctor Pla i Armengol

Adreça:
Av Mare de Déu de Montserrat, 132
:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona
On
Jardins del Doctor Pla i Armengol
Quan
23/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any