Concert coral. Federació Catalana d'Entitats Corals, Cor Vivace de Barcelona i Coral Vozes de Barcelona

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.

Concert coral. Federació Catalana d'Entitats Corals, Cor Vivace de Barcelona i Coral Vozes de Barcelona

La Mercè popular té dos moments especialment dedicats a la veu humana com a vehicle musical. L’un és el concert de la Federació de Cors de Clavé

i l’altre, aquesta cita amb la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). En formen part 450 entitats corals de tot el país que treballen plegades des del 1982, quan va néixer aquest organisme dedicat a buscar el millorament artístic constant de les associades i a defensar el paper del cant coral en la vida cultural catalana.

Enguany, el ja tradicional Concert coral tindrà com a protagonistes la Cor Vivace i la Coral VOZES : la primera compta amb una vuitantena de cantaires, i situa el seu repertori, principalment, dins els marges de la música pop i moderna, a fi d’obrir el món coral a nous ritmes i estils. Pel que fa a VOZES, és un projecte artístic i musical per a la integració social. Les i els seus cantaires interpretaran 10 cançons de 10 països , amb tonades com Balaio (Brasil), L’hereu Riera (Catalunya) o la cèlebre Dancing Queen d’ABBA.

La FCEC entén el cant coral com un bé cultural; orienta, coordina i assessora sobre cant a Catalunya, impulsa la vida coral col·lectiva i ajuda a la creació de noves entitats. 

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any