Concert de Carilló

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.
Organitzat per:
Generalitat de Catalunya.

Concert de Carilló

Amb una cinquantena de campanes i els teclats manuals característics, el Carilló del Palau de la Generalitat és un magnífic instrument de concert. Compta amb un bordó de més de nou-cents quilos de bronze (el conjunt gairebé pesa cinc tones) i va inaugurar-se l’any 1976 sota l’impuls de la carillonista M. Dolors Coll, Creu de Sant Jordi 2000 per la seva tasca.

El repertori del Concert de Carilló tindrà un marcat accent cinematogràfic. Anna Maria Reverté, la seva intèrpret, farà un recorregut per grans bandes sonores de les últimes dècades; música orquestral o minimalista, evocadora o de ressonàncies futuristes, que el públic d’aquest Concert extraordinari de Festa Major reconeixerà fàcilment. La de Joc de trons, de Ramin Djawadi, serà la primera de les composicions que podrem escoltar-hi, algunes de les quals van merèixer un Oscar –com ara les cançons Mia & Sebastian’s Theme, de La La Land (Justin Hurwitz) i Shallow, d’ A Star is Born (Lady Gaga), o les bandes sonores d’Out of Africa (John Barry) i de The Red Violin (John Corigliano).

El Concert de Carilló de la Mercè 2023 ret tribut al món del cinema. Mai abans haurem sentit la BSO d’ Amélie o d’ El senyor dels anells al so de les campanes.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any