DJ Eley

Se celebra a Jamboree 1 i Jamboree 2

Hip hop i R&B. Una sessió que mescla el hip hop i R&B més actuals amb tocs ‘old school’.

Nascut a Lima, Perú, però criat a Barcelona, DJ Eley ha estat influenciat per la música negra i per món dels plats des de molt aviat.

Les seves sessions són una barreja del més actual del hip hop i R&B passant pel dancehall més ballable, amb tocs old school, però sempre mantenint un línia d’allò més animada per al club.

Malgrat la seva curta edat DJ Eley ha compartit cabina amb els DJ més reconeguts del panorama hip hop de Barcelona com DJ Yoda, DJ Flavio Rodriguez, Dj Davin, DJ Marc DaSoul, DJ Kunta K, així com DJ europeus com DJ Màster Lee.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.

Dj Eley nascut a Lima, Perú fa 34 anys però criat a Barcelona, ha estat influenciat per la música negra i per món dels plats des de molt aviat, compartint aquesta afició amb la seva dedicació, cosa que li aporta un ampli coneixement musical tant nou com old school. Les seves sessions són una barreja del més actual del Hip Hop, R & B passant pel dancehall més ballable i amb tocs old school però sempre mantenint un línia d’allò més animada per al club. Malgrat la seva curta edat DJ Eley ha compartit cabina amb els DJ més reconeguts del panorama hip hop de Barcelona com DJ Yoda, DJ Flavio Rodriguez, Dj Davin, DJ Marc DaSoul, DJ Kunta K. .. així com DJ europeus com DJ Màster Lee.

Jamboree

Adreça:
Plaça Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
Des de 24/02/2023 al 31/03/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any