DJ Stile

Se celebra a Jamboree 1 i Jamboree 2

‘Real DJing’. Un dels grans talents de la nova onada de propostes sonores i avantguardistes espanyoles.

El turntablisme corre per les venes de DJ Stile. La seva imaginació i amplíssima cultura musical permeten delectar el públic més exigent i obert d’orelles, amb sessions eclèctiques d’electrònica, trap o moombahton, i introduint gèneres analògics com el rock o el hip hop.

Les seves mescles s’han pogut escoltar a Dreambeach Villaricos, Arenal Sound i un gran llistat de festivals nacionals, com també a les finals de MotoGP, o a clubs com Space Ibiza, a la Sala Heineken i La Riviera de Madrid o a Apolo, Jamboree i Razzmatazz a Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jamboree.

Stile és un dels grans talents de la nova onada de propostes sonores i avantguardistes espanyoles. La darrera gran joia artística que dóna la Mediterrània. La seva esglaiadora projecció i el talent que expel·leix als vinils deixen clar que no es conforma amb això i que a Stile li queden molts passos per recórrer per assolir la satisfacció i conformitat.

El Turntablisme corre per les venes des de petit. La seva imaginació i amplíssima cultura musical permeten delectar el públic més exigent i obert d’orelles, esquinçant intel·ligent i integradament sessions eclèctiques d’electrònica, trap o moombahton o en introduir gèneres analògics com el Rock o el Hip Hop.

Ha compartit cartell amb artistes de la talla de Steve Aoki, MAKJ, Dirtyphonics, Djs From Mars YvesV, Cyberpunkers, Pendulum, Modestep i la gran majoria d’artistes destacables d’aquest país, sorprenent i aixecant-ne els elogis per la seva qualitat i energia.

Les seves barreges s’han pogut escoltar a Dreambeach Villaricos, Arenal Sound i un gran llistat de festivals nacionals, com també a les finals de MotoGP, oa clubs com Space Ibiza, a la Sala Heineken i La Riviera de Madrid, Apolo, Jamboree i Razzmatazz a Barcelona, ​​Face Down Ass Up a Saragossa o La 3 a València, per destacar-ne alguns. També diversos sets internacionals a Suïssa i Itàlia.

En definitiva, Stile: Estil i Força, Elegància i Potència, Talent i Ganas, un nom a tenir molt en compte com un dels grans de l’escena #realdjing que res ni ningú no podrà frenar.

Jamboree

Adreça:
Plaça Reial, 17
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Jamboree
Quan
Des de 01/03/2023 al 29/03/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any