Concert: "Els Pescadors de l'Escala"

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.

Havaneres i cançó de taverna

Els Pescadors de l'Escala

Catalunya

Havaneres

Seixanta anys d’història, una trentena de treballs discogràfics i més de nou mil actuacions acrediten la qualitat d’ Els Pescadors de l’Escala, el grup d’havaneres i cançó de taverna més antic del nostre país. Una formació pionera reconeguda amb una de les màximes distincions de la Generalitat de Catalunya, la Creu de Sant Jordi, i habitual en la cèlebre Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Són les credencials de l’agrupació que actuarà el vespre del 25 de setembre a la plaça de Sant Jaume i que tancarà el programa d’havaneres de la Mercè 2023.

Les actuacions d’Els Pescadors de l’Escala no són simples concerts on van desgranant-se les cançons del repertori tradicional: l’alternança de cançons tranquil·les, de ritme pausat, i d’altres més animades, mantenen en tot moment l’atenció del públic i converteixen les vetllades havaneres en espectacles esquitxats fins i tot de tocs humorístics. Tot plegat, per crear un ambient d’harmonia i complicitat amb tothom. 

Valsos clàssics i de creació pròpia, sardanes, cançons populars catalanes i de tradició cubana... Talent, originalitat, alegria, cordialitat: són els atributs d’Els Pescadors de l’Escala, un grup ja llegendari.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
25/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any