Concert "Gogol Bordello"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Avinguda de la Catedral.

Gogol Bordello

Kíiv

Gypsy rock / Punk / Músiques del món

Directes frenètics i un so inspirat en la música gitana. Aquests són els trets més característics de Gogol Bordello, un grup de gypsy punk nascut fa vint-i-cinc anys al Lower East Side de Manhattan, un veïnat format tradicionalment per immigrants i famílies humils. La majoria dels integrants de la banda, de fet, són originaris de l’Europa de l’est –és el cas, per exemple, del seu cantant i líder, l’ucraïnès Eugene Hütz– i conserven els ritmes i sonoritats dels seus països d’origen. D’aquí que utilitzin l’acordió i el violí, entre altres instruments, en els seus temes.

Hütz, membre de Gogol Bordello des de la seva creació, cita Jimi Hendrix, Manu Chao, Parliament-Funkadelic i The Clash com a influències musicals del grup, que fuig de l’estètica postmoderna cap a un moviment comunitari i optimista, energia autèntica. Els concerts de Gogol Bordello són caòtics i espontanis i, per aquesta raó, també provocatius. Combinen el gypsy, el cabaret i el punk, diuen, perquè és el que saben i senten.

Gogol Bordello és llibertat, vehemència i lluita, com demostra Teroborona, un tribut a les forces civils que defensen Ucraïna de la invasió russa. Preparem-nos per rebre una descàrrega de potència a la Mercè!

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
24/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any