“Liceu a la fresca” amb ‘Carmen’

D’acord amb les circumstàncies actuals, i seguint les mesures preventives anunciades per les autoritats sanitàries, el Gran Teatre del Liceu limita el seu “Liceu a la fresca” a la retransmissió televisiva de l’òpera Carmen, de Bizet, una producció de Calixto Bieito enregistrada el 2011 al Gran Teatre del Liceu.

Aquesta gravació és especial i única, perquè va ser l’estrena de la producció al Liceu. Té d’intèrprets Béatrice Uria-Monzon (Carmen), Roberto Alagna (Don José) i Marina Poplavskaya (Micaëla), un repartiment de luxe que permetrà gaudir d’un icònic muntatge que ha esdevingut un referent a Europa.

Quan?
Canal 33: 20 de juny, a les 22.00 hores.
La 2 (RTVE): 5 de Juliol, a les 00.00 hores.

Horaris


Retransmissió de "Carmen", de Bizet.

Segons les circumstàncies actuals, seguint les mesures preventives anunciades per les autoritats sanitàries i davant la impossibilitat d´aventurar com serà la mobilitat i les limitacions en els propers dies el Gran Teatre del Liceu no durà a terme l'esdeveniment Liceu a la Fresca en el format habitual a la ciutat de Barcelona.

No obstant, Liceu a la Fresca es manté viu gràcies a l´estreta col·laboració amb Televisió de Catalunya i RTVE, i de tots aquells que tingueu la possibilitat de dur a terme l´esdeveniment segons la vostra àrea geogràfica.

Emetrem Carmen de Bizet amb la producció de Calixto Bieito -tal com estava programat- enregistrada el 2011 al Gran Teatre del Liceu. Aquesta gravació és especial i única perquè va ser l´estrena de la producció al Teatre i compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla, un repartiment de luxe que permetrà a tot Catalunya poder gaudir d´aquest icònic muntatge que ha esdevingut referent a Europa.

Quan?
Televisió de Catalunya: 20 de Juny a les 22h al Canal 33
RTVE: 5 de Juliol a les 00h a La2

Retransmissió a través del Canal 33 i de La 2 de TVE

Adreça:
C Rambla, 21*59
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Retransmissió a través del Canal 33 i de La 2 de TVE
Quan
Del 20/06/2020 al 05/07/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any