Maika Makovski

Inicialment previst pel 14 de maig de 2020, posposat fins el 16 d'octubre de 2021.

Música. La cantant actua al 21è Festival del Mil·lenni, en un concert posposat des de 2020.

Ja s’han dit moltes coses sobre Maika Makovski, i se’n diran moltes més. Amb més vides que un gat, Makovski és músic, actriu, artista visual i compositora. Amb tot just 20 anys va debutar amb Kradiaw (2005), arran del qual va tocar amb artistes com Howe Gelb, The Dubliners i The Jayhawks, i que va tenir una continuació amb Kraj So Koferot (2007). Més endavant el mateix John Parish (no tan sols còmplice de PJ Harvey, sinó també d’Eels i de Tracy Chapman) va produir aquest totterreny i ens va oferir MaikaMakovski (2010), disc lloat per la crítica que la va portar a encapçalar portades com la de Ruta 66 aquest mateix any.

No és d’estranyar, doncs, que Makovski hagi recorregut mig món i hagi tocat a Sud-amèrica, els Estats Units i pràcticament tot Europa. La carrera de Makovski ha estat tan diversa com les seves arrels; va participar fins i tot a l’escola LIPA, a Liverpool, creada per Paul McCartney.

Aquesta versatilitat l’ha demostrat disc rere disc gràcies a la seva capacitat multinstrumentista i li ha comportat el reconeixement dels premis UFI el mateix any que va publicar Desaparecer (2011). Polifacètica i envolupant, també ha escrit la banda sonora de tres obres de teatre de Calixto Bieito ( Desaparecer, amb Juan Echanove, al Teatre Romea de Barcelona; Forests, al Repertoire Theatre de Birmingham, i Leonce und Lena, al Residenz Theater de Munic), però sempre sense abandonar la seva carrera musical, que ha continuat adornant amb treballs d’estudi com Thank You For The Boots (2012) o Chinook Wind (2016) i un directe, Live, Apolo! (2015).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Apolo.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.

Moltes coses s´han dit ja sobre Maika Makovski, i moltes més es diran. Més vides que un gat, Maika és músic, actriu, artista visual i compositora. Amb tot just 20 anys va debutar amb ´Kradiaw´ (2005) el que li va portar a tocar amb artistes com Howe Gelb, The Dubliners i The Jayhawks i que va tenir la seva continuació amb ´Kraj So Koferot´ (2007). Més endavant el mateix John Parish (no sols còmplice de PJ Harvey, també de Eels i de Tracy Chapman) va produir a aquest tot terreny oferint-nos «MaikaMakovski» (2010). Disc lloat per la crítica que li va portar a encapçalar portades com la de Ruta 66 aquest mateix any. No és d´estranyar llavors que Makovski s´hagi recorregut mig món en tocar per Sud-amèrica, els Estats Units i pràcticament tot Europa. La carrera de Makovski ha estat tan diversa com les seves arrels, va participar fins i tot a l´escola LIPA a Liverpool creada per Paul McCartney. Aquesta versatilitat l´ha demostrat disc a disc gràcies a la seva capacitat multinstrumentalista atorgant-li el reconeixement en els premis UFI el mateix any que va publicar ´Desaparecer´ (2011). Polifacètica i envolupant, també ha escrit la banda sonora de tres obres de teatre de Calixto Bieito (´Desaparecer´ amb Juan Echanove en el Teatre romea de Barcelona, ´Forests´ en el Repertoire Theatre de Birmingham i ´Leonce und Lena´ en el Residenz Theater de Munic), però sempre sense abandonar la seva carrera musical que ha continuat adornant amb treballs d´estudi com ´Thank You For The Boots´ (2012) o ´Chinook Wind´ (2016) i un directe, ´Live, Apolo!´ (2015).

Adreça:
Carrer Nou de la Rambla, 111 - 115
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
16/10/2021

Web

Web venda d'entrades:
http://www.festival-millenni.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any