Concert OBC "Mãcelaru: el príncep de fusta i Haydn en do amb Kian Soltani"

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Cristian Mãcelaru, director | Kian Soltani, violoncel

REPERTORI:
Humet: Gagaku | Haydn: Concert per a violoncel i orquestra en Do major, Hob. VIIb/1 | Bartók: El príncep de fusta, op. 13


La temporada de l'OBC completa el cicle de les obres escèniques de Bartók amb El príncep de fusta, un ballet que va gaudir d'un èxit immediat des del dia de la seva estrena l'any 1917. Un príncep, una princesa i una fada protagonitzen una obra plena de simbolismes –una reflexió sobre l'obra d'art i el paper de l'artista–, amb una música molt variada, des de l'esperit juganer de l'inici fins a la passió amorosa del final, passant per la meravellosa dansa grotesca del ninot de fusta.

La música de Ramon Humet, compositor convidat de la temporada, torna als faristols de l'OBC: Gagaku és una obra que la mateixa orquestra va estrenar l'any 2009 que mostra la influència oriental en la seva concepció musical. El programa inclou la visita de Kian Soltani, un dels joves talents austríacs amb més projecció internacional des que va ser seleccionat per Daniel Barenboim com a solista de l'orquestra Divan.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 07/05/2020 al 09/05/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any