Concert OBC "Nesterowicz dirigeix Sibelius i Esther Yoo al violí"

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Michal Nesterowicz, director | Esther Yoo, violí

REPERTORI:
Carrascosa: Obra encàrrec | Barber: Concert per a violí i orquestra, op. 14 | Sibelius: Simfonia núm. 1 en Mi menor, op. 39


Michal Nesterowicz és el director polonès més destacat de la seva generació. Des que va guanyar el Concurs de Cadaqués l'any 2008, la seva carrera ha tingut un ascens imparable. En aquesta ocasió torna a posar-se al capdavant de l'OBC per interpretar la Primera de Jan Sibelius, la simfonia que va confirmar la qualitat de l'autor de Finlàndia –les dues obres van ser escrites gairebé alhora– i que es va estrenar fa 120 anys.

La jove violinista Esther Yoo va impressionar el món sencer quan va guanyar el Concurs Sibelius l'any 2010 i el Queen Elisabeth el 2012. Des d'aleshores ha actuat arreu del món i l'any passat ja es va presentar a Barcelona amb el Concert de Sibelius. Ara torna a la capital catalana amb el de Barber, l'obra per a violí solista més popular d'un autor americà. Per obrir el concert, podrem escoltar l'ultima obra del compositor valencià Pablo Carrascosa.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 23/05/2020 al 24/05/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any