Patti Smith Quartet

Rock. La llegendària cantant actua a Les Nits de Barcelona amb col·laboradors seus destacats i el seu fill, el guitarrista Jackson Smith.

Patti Smith és una artista reconeguda a escala mundial. A la seva trajectòria ha creat discos notables, inclús Easter, amb la famosa cançó Because the Night, escrita amb Bruce Springsteen, i Dream of Life, amb People Have the Power, composta amb el seu difunt marit Fred Sonic Smith.

Actualment, Smith és una persona polifacètica que es dedica a l'escriptura, la música i el suport a causes de drets humans i grups ecologistes.

La destacada banda que l'acompanya inclou al guitarrista i autor Lenny Kaye, amb qui col·labora des de 1971; al bateria Jay Dee Daugherty des de 1975; al baixista i teclista Tony Shanahan, des de 1996, i al seu fill, el guitarrista Jackson Smith, que toca amb ella des de fa més d'una dècada.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.

Patti Smith, és una cantant, escriptora, compositora i artista visual reconeguda a escala mundial. Va llançar el seu primer àlbum Horses el 1975 i va ser inclòs al Registre Nacional de Gravacions de la Biblioteca del Congrés dels Estats Units l'any 2010. Al llarg de la seva carrera ha presentat una sèrie de discos notables, inclòs Easter amb la famosa cançó Because the Night escrita amb Bruce Springsteen o Dream of Life amb People Have the Power composta amb el seu difunt marit Fred Sonic Smith.

Actualment, Smith és una persona polifacètica que es dedica a l'escriptura, la música i el suport a causes de drets humans i grups ecologistes. Es destaca per la seva participació amb Pathway to Paris, una organització sense ànim de lucre que busca solucions per a combatre el canvi climàtic. A més, resideix a Nova York i és una escriptora destacada a Substack, on publica els seus escrits i lectures.

La destacada banda que l'acompanya inclou, al guitarrista i autor Lenny Kaye, amb qui col·labora des de 1971, al bateria Jay Dee Daugherty des de 1975, a Tony Shanahan al baix i els teclats, des de 1996, i al seu fill, el guitarrista Jackson Smith, des de fa més d'una dècada.

Jardins del Palau de Pedralbes

Adreça:
Av Diagonal, 686
:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Població:
Barcelona
On
Jardins del Palau de Pedralbes
Quan
05/07/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://nitsdebarcelonapedralbes.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any