Concert "Pimpinela"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


Pimpinela presenta el seu nou espectacle:
"Hermanos... la verdadera historia", ens explica l'origen i la trajectòria del duo més reeixit d'Hispanoamèrica a través d'un espectacle únic i inoblidable.

Basat en el seu llibre homònim, promet ser un concert que emocionarà no només als seus seguidors, sinó a tots aquells que han crescut amb la seva música, ja que els descobrirà moments inèdits de la vida de Lucía i Joaquín.

Un espectacle que abasta molt més que una brillant història professional. Que ens mostra la seva infància i adolescència entre Argentina i Espanya, així com la transcendental relació amb el seu pare i la lluita que van enfrontar com a família per ajudar-lo en la seva malaltia, l'impuls de la seva mare perquè cantessin junts, els començaments de la seva carrera artística, les seves relacions personals, la creació de les seves cançons i l'estil que els portaria a la seva consagració definitiva.

Un concert amb vídeos i fotografies inèdites que desfilaran en una pantalla gegant i donaran un marc al relat de la seva història. Amb música i veus en rigorós directe assistirem a un espectacle de primer nivell internacional.
"Hermanos...la verdadera historia" és un recorregut pels seus Grans Èxits i el brillant colofó que suposen els temes més destacats de "Son todos iguales", el seu més recent àlbum.

Al cap i a la fi "Pimpinela" ja és la Banda Sonora de més d'una generació.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
28/10/2018

Web

Web venda d'entrades:
www.barts.cat

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any