"Mercè 2023": Poly Chain

  • None
  • None
  • None

Electro. Aquesta compositora i dj arriba directament d'Ucraïna per oferir-nos una experiència electrònica i ambiental única al Festival BAM 2023.

El dilluns 25 de setembre, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, l’artista ucraïnesa Poly Chain ens oferirà una emissió electro moderna i contundent carregada d'elements de l'IDM britànic dels anys 90, pads atmosfèrics, sons plens de pau i ritmes entretallats.

La música de Poly Chain és una fusió cuidada i reflexiva d’estructures sonores hipnòtiques, abstractes i psicodèliques que ens té captivats des del 2017, any en el qual va començar a publicar la seva música.

Un directe que us transportarà a un món sonor fascinant i misteriós, on els sintetitzadors analògics s'abracen amb els glitschs espacials creant un espectacle hipnòtic amb les cançons del seu últim epé, RELAX, i el seu anterior àlbum , Fairy Disco.

Horaris

Poly Chain (Live)

Ucraïna


Poly Chain , compositora i dj, arriba directament d'Ucraïna (Kíiv) per oferir-nos una experiència electrònica i ambiental única al Festival BAM 2023 amb una varietat extraordinària de patrons polirítmics, textures ambientals i moments àcids. Una emissió electro moderna i contundent carregada d'elements de l'IDM britànic dels anys 90, pads atmosfèrics, sons plens de pau i ritmes entretallats.

La música de Poly Chain és una fusió cuidada i reflexiva d’estructures sonores hipnòtiques, abstractes i psicodèliques que ens té captivats des del 2017, any en el qual va començar a publicar la seva música. Un directe que us transportarà a un món sonor fascinant i misteriós, on els sintetitzadors analògics s'abracen amb els glitschs espacials creant un espectacle hipnòtic amb les cançons del seu últim epé, RELAX , i el seu anterior àlbum, Fairy Disco .

Prepareu-vos per a una nit de descoberta i enlluernament musical amb Poly Chain al Festival BAM, escenaris on cada any lluitem per mostrar-vos el talent més emergent d’arreu del món.

Antiga Fàbrica Estrella Damm

Adreça:
Carrer del Rosselló, 515
:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Antiga Fàbrica Estrella Damm
Quan
25/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any