CineEurope 2024

Cinema. La convenció i fira comercial dedicada als sectors d’exhibició i distribució més important d’Europa.

CineEurope se celebra del 17 al 20 de juny al CCIB - Centre Convencions Internacional Barcelona, presentant les novetats d’empreses d’Espanya i internacionals relacionades amb la indústria de la televisió, cinema i electrònica de consum.

Produït per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), una associació comercial internacional que representa els exhibidors de cinema i les seves associacions nacionals de 38 territoris europeus que tenen com a objectiu promoure el valor social, cultural i econòmic dels cinemes a Europa i internacionalment.

Més informació i inscripcions.

Horaris

La 33a edició de CineEurope ve a oferir un any més amb el millor en projeccions exclusives d'estudi i presentacions de productes, tecnologies i innovacions cinematogràfiques i seminaris educatius per mantenir el vostre negoci al capdavant de les tendències del sector.

Produït per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemas (UNIC), una associació comercial internacional que representa els exhibidors de cinema i les seves associacions nacionals de 38 territoris europeus que tenen com a objectiu promoure millor el valor social, cultural i econòmic. de cinemes a Europa i internacionalment.

Podeu consultar el programa complet.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona

Adreça:
Plaça de Willy Brandt, 11 - 14
:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Quan
Des de 17/06/2024 al 20/06/2024

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any