"Mercè 2023": Correfoc dels petits

Foc i pirotècnia. Un acte pensat especialment per als més menuts, on els petards són menors però on no hi faltarà la festa.

El Correfoc dels Petits Diables comptarà enguany amb una nodrida representació dels grups que participen a la Mercè i en altres festivitats de la ciutat, prop de trenta colles barcelonines.

La Colla de Diables Infantils del Casc Antic, els Escuats de la Malèfica del Coll, les Banyetes d’Horta, els Fills de Satan del Poble-sec, les Fures de Can Baró o els Diables Infantils del Poblenou són algunes de les agrupacions que passaran pel passeig de Gràcia, i el Drac Trajana, l’Estarrufadet, la Bímbia i el Follet Nébula, algunes de les bèsties fogueres que llançaran espurnes durant el recorregut. 

Recorregut: Pg. de Gràcia / Consell de Cent fins a pg. de Gràcia / Mallorca – Provença.

Horaris

Altres

Se celebra a:
El Passeig de Gràcia.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Pg. de Gràcia / Consell de Cent fins a pg. de Gràcia / Mallorca - Provença

Correfoc dels petits

Espurnes, explosions, dracs i diables... Un dels moments més intensos de la festa és el correfoc. I no és estrany que fascini la canalla, tot i que sempre és millor que no s’exposi als perills d’una festa que comporta foc. La forta implantació de colles infantils de diables, però, va esperonar el disseny d’un correfoc específic protagonitzat per aquestes colles.

El Correfoc dels Petits Diables comptarà enguany amb una nodrida representació dels grups que participen en la Mercè i en altres festivitats de la ciutat, prop de trenta colles barcelonines, de la Trinitat Nova a Sarrià, de Sant Antoni a la Sagrera, Sant Martí o Montbau. La Colla de Diables Infantils del Casc Antic, els Escuats de la Malèfica del Coll, les Banyetes d’Horta, els Fills de Satan del Poble-sec, les Fures de Can Baró o els Diables Infantils del Poblenou són algunes de les agrupacions que passaran pel passeig de Gràcia, i el Drac Trajana, l’Estarrufadet, la Bímbia i el Follet Nébula, algunes de les bèsties fogueres que llançaran espurnes durant el recorregut.  

L’organització recomana que veiem la fi del Correfoc dels Petits al carrer Mallorca, per fer-ho amb la màxima seguretat; d’aquesta manera, igualment, veuran millor la Porta de l’Infern (al carrer de Provença) i l’activitat que estarà a punt de començar allà.

Inici: Passeig de Gràcia amb Aragó

Adreça:
Passeig de Gràcia, 58
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Inici: Passeig de Gràcia amb Aragó
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any