Cursa dels Nassos 2023

Cursa popular. Us animeu a participar a la darrera cursa de l’any a Barcelona?

Com és tradició, la Cursa dels Nassos es disputarà el 31 de desembre a les 17:15 h, amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar i amb un recorregut ràpid de 10 quilòmetres. La cursa forma part de la Lliga Championchip.

L'excel·lent clima, un recorregut pla indicat cada 500 metres, les 29 llebres, l'alt nivell d’esportistes i la tradició d'acabar l'any a Barcelona corrent sempre ajuden a assolir grans marques, tant a nivell d'elit com popular.

A més enguany, la Cursa dels Nassos celebra una edició molt especial: la 25a edició estarà plena de sorpreses amb l'home dels Nassos al capdavant.

I un cop més, també es disputarà una cursa de 5 km internacional amb sortida a les 19:00 h i on al 2021 es van fer els rècords del món en categoria masculina i femenina, encara en vigor.

Consulteu el recorregut.

Inscripcions.

Horaris

La Cursa dels Nassos es celebrarà el diumenge 31 de Desembre de 2023. La sortida serà al carrer Selva de Mar a les 17.15 hores.

La cursa és oberta a tota la ciutadania. El mínim d'edat per participar a la prova és de 16 anys. Els i les participants de 16 i 17 anys en el moment de tramitar la inscripció han de signar l'autorització pel pare, la mare o el tutor legal

La distància és de 10 quilòmetres, és mesurada i homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i certificada per la RFEA.

El recorregut està degudament senyalitzat i marcat cada mig quilòmetre. Els punts d'avituallament d’aigües de Barcelona estaran situats, aproximadament, al quilòmetre 5 i a meta.

El tancament de la prova es produirà a les 18.45 hores, per tant, els i les esportistes disposaran d'1 hora i 20 minuts per finalitzar la cursa.


Un cop més, com a les edicions anteriors, també es disputarà una cursa de 5 km internacional amb sortida a les 19:00 h i on al 2021 es van fer els rècords del món en categoria masculina i femenina, encara en vigor.


Recorregut:

SORTIDA: Carrer de Selva de Mar (a l’altura de la Plaça Ramon Calsina)

Carrer de Selva de Mar, Passeig de Garcia Faria, Passeig Calvell, Rotonda Carrer de la Llacuna (costat mar), Carrer de la Llacuna (costat Llobregat), Carrer de Salvador Espriu, Plaça dels Voluntaris (costat muntanya), Carrer de Salvador Espriu (costat muntanya), Carrer del Dr Aiguader, Plaça de Pau Vila, Pla de Palau, Avinguda del Marquès de l’Argentera (costat mar), Passeig de Picaso, gir de 180º, Passeig de Picaso, Passeig de Circumvalació (costat muntanya), Avinguda Icària, Carrer de la Marina, Carrer de Llull, Carrer de la Llacuna, Avinguda Diagonal (costat mar), Carrer de Selva de Mar.

ARRIBADA: Carrer de Selva de Mar (a l’altura de la Plaça Ramon Calsina)


Recollida de dorsal, xip i samarreta

Horaris:

  • Dimecres 28 de desembre de 15.00 a 20.00h ( tarda)
  • Dijous 29 de desembre de 10.00 a 15.00 h o de 15.00 a 20.00h (matí o tarda)
  • Divendres 30 de desembre de 10.00 a 15.00 h o de 15.00 a 20.00h (matí o tarda)
  • Dissabte 31 de desembre només torn de matí, de 10.00 a 12.00h (matí)
  • Cal respectar rigorosament el dia i la franja horària escollida.

Si un/a esportista no pot anar a buscar el seu dorsal i xip dins de la franja horària triada, els podrà recollir una altra persona portant el comprovant d’inscripció i DNI (o fotòcopia), sempre respectant la franja horària escollida en fer la inscripció.

Lloc: Per determinar


Afectacions transports:

Per determinar

SORTIDA: Carrer de Selva de Mar (a l’altura de la Plaça Ramon Calsina)

Adreça:
Plaça de Ramon Calsina, 1
:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
SORTIDA: Carrer de Selva de Mar (a l’altura de la Plaça Ramon Calsina)
Quan
31/12/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any