Design Market by FAD

El Design Market Barcelona torna un Nadal més com la fira de referència per als amants del bon disseny de la ciutat, gràcies a l’acurada selecció dels productes i l’entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

En la vuitena edició, la fira aplega 102 expositors amb productes dels millors creadors actuals, dels nous talents i de les marques més rellevants de l’avantguarda del disseny independent.

Del 13 al 15 de desembre hi trobareu una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre altres.

Entre tots els productes seleccionats, el Design Market Barcelona juntament amb Campari lliuraran un premi al millor producte a la venda, tant en la categoria professional com en la d’estudiant. Els assistents podran participar en el sorteig dels productes guanyadors del premi Campari en les dues categories.

Aquest any el mercat disposarà d’un espai gastronòmic interior i exterior. A més, es duran a terme tallers de disseny per a totes les edats.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Foment de les Arts i del Disseny.
Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.


El Design Market Barcelona torna un Nadal més com la fira de referència per als amants del bon disseny de la ciutat, gràcies a l´acurada selecció dels seus productes i el seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

Organitzat pel FAD, en la seva 8a edició reuneix un total de 102 expositors amb els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants de l´avantguarda del disseny independent a través d´una selecció duta a terme per un comitè d´experts i membres de les associacions de professionals del disseny, l´arquitectura i l´art que integra el FAD.

Precisament aquesta selecció, que sempre es realitza sota uns paràmetres de rigor en el disseny i qualitat de les peces, és el que el converteix en un mercat imprescindible per a tots aquells que busquen una proposta que s´allunyi del tradicional mercat de Nadal, reflectint, així, l´aposta de l´entitat per estimular l´excel·lència creativa, promocionar a les noves generacions de talents i apropar el disseny a la societat.

Així, aquells que s´hi acostin els dies 13, 14 i 15 de desembre podran trobar una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d´art de sèrie limitada, entre d´altres.

D´entre tots els productes seleccionats, el Design Market Barcelona juntament amb Campari lliuraran un premi al millor producte a la venda, tant en la categoria professional com en la d´estudiant. Tots els assistents podran participar en el sorteig dels productes guanyadors del Premi Campari en les dues categories.

Aquest any el mercat comptarà amb un espai gastronòmic interior i exterior. A més, es duran a terme tallers al voltant del disseny per a totes les edats, cosa que el fa molt atractiu per a les famílies.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Del 13/12/2019 al 15/12/2019.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any