Dia Internacional de la Dansa

El 29 d’abril la plaça dels Àngels serà un dels escenaris de la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

A partir de les 18.00 hores, davant del MACBA, hi haurà una actuació en forma d’improvisació del ballarí de dansa contemporània Diego Sinniger, seguida per la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa, escrit per Cesc Gelabert.

A les 18.45 hores tindrà lloc l’exhibició de la coreografia col·lectiva Tothom balla, creada per Mar Gómez i pensada perquè tothom, tant si sap ballar com si no, hi participi.

Els participants poden aprendre la coreografia accedint al vídeo penjat a Vimeo (https://vimeo.com/tothomballa). I qui ho vulgui pot assistir als assajos voluntaris amb Mar Gómez, a la Sala Melmac, els divendres 12 i 26 d’abril, a les 18.00 hores.

En acabar l’assaig, s’oferirà un pica-pica als assistents i se’ls convidarà a la jam de swing programada a continuació.

Tant si aneu als assajos com si no, recomanem a tots els qui vulgueu participar en l’acte del dilluns 29 d’abril que us hi inscriviu, per estar informats del desenvolupament de l’acció, a través d’aquest formulari: http://ow.ly/LQhA30oh0Fm.

Horaris


El 29 d´abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID) i l´Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) se suma als actes de celebració amb un programa d´activitats pensat per a què tothom ho pugui gaudir.

L´acte del DID 19 es durà a terme a la Plaça dels Àngels de Barcelona, davant del MACBA, el mateix dilluns 29 d´abril a les 18h amb diferents accions programades: l´actuació en forma d´improvisació del ballarí de dansa contemporània Diego Sinniger; la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa, escrit per Cesc Gelabert; i l´exhibició de la coreografia col·lectiva Tothom Balla, creada per Mar Gómez i pensada per a què tothom, sàpiga o no ballar, hi pugui participar.

La peça de Mar Gómez es va estrenar de forma simultània a 9 municipis el passat 30 de març, com a espectacle de cloenda de la segona edició del festival Dansa. Quinzena Metropolitana.

El 29 d´abril tots els participants – i els que s´hi vulguin sumar – tindran una nova oportunitat de celebrar la dansa repetint l´acció a Barcelona en motiu del Dia Internacional de la Dansa.

És un ball per a tothom. No cal tenir cap gran experiència, només moltes ganes de ballar i moure´s. Els participants es poden aprendre la coreografia penjada a vimeo https://vimeo.com/tothomballa, i els que ho vulguin poden assistir als assajos voluntaris amb Mar Gómez a la Sala Melmac els divendres 12 i 26 d'abril a les 18h. En acabar l'assaig s'oferirà un pica-pica als assistents i se'ls convidarà a la jam de swing programada a continuació.

Vinguin o no als assajos, recomanem a tots aquells que vulguin participar el dilluns 29 d'abril que s'inscriguin a l'activitat per estar informats del desenvolupament de l'acció a través d'aquest formulari: http://ow.ly/LQhA30oh0Fm

Programa del DID 19
- 18h. Actuació de Diego Sinniger.
- 18.30h. Lectura del Missatge del Dia Internacional de la Dansa.
- 18.45h. Coreografia participativa Tothom Balla.
- 19h. Final de festa.

Plaça dels Àngels

Adreça:
Pl Àngels, 0
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Plaça dels Àngels
Quan
29/04/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any