Diada Històrica Castellera. Castellers de Barcelona, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Plaça de Sant Jaume.

Diada Històrica Castellera. Castellers de Barcelona, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls

Els castells són una de les manifestacions culturals més genuïnes i singulars d’Europa. Sota el tradicional lema “força, equilibri, valor i seny”, els castells constitueixen una excel·lent targeta de presentació de Catalunya al món. Participar en una exhibició castellera és una experiència apassionant que permet posar de manifest l’esforç individual i col·lectiu, la solidaritat i la integració de persones de totes les edats, condicions i capacitats sota un mateix projecte.

Amb motiu de la Mercè, la ciutat de Barcelona va adoptar la tradició castellera pròpia de les comarques del sud i va esdevenir-ne una plaça important. Els Castellers de Barcelona, amfitrions de la Diada històrica castellera, conviden les colles més destacades del panorama casteller perquè realitzin els seus millors castells: enguany actuaran acompanyats dels Minyons de Terrassa, grup capdavanter entre els més de seixanta que hi ha actualment, i de la Colla Joves Xiquets de Valls, dos-cents anys d’èxits, esforç, rauxa i vides compartides.

La Diada històrica castellera és una mostra d’alt nivell, a més d’un tribut a una tradició i una forma de viure, una cultura sempre integradora i oberta.

Per garantir la seguretat i millorar la mobilitat durant les jornades castelleres, s'han establert uns carrers d'entrada i de sortida a la plaça de Sant Jaume. 

Entrada per: carrers de Ferran, Jaume I i Bisbe. 

Sortida per: carrers del Call, Paradís, Llibreteria i Ciutat i plaça de Sant Miquel. 

Si us plau, respecteu les indicacions de sentit de cada carrer i recordeu que la plaça té un aforament limitat.

La Plaça de Sant Jaume

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
La Plaça de Sant Jaume
Quan
23/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any