Drap-Art 22

Art sostenible. Instal·lacions, 'performances', exposicions, intervencions en l'espai públic, tallers i conferències.

El 26è Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, Drap-Art’22, omplirà el barri Gòtic de propostes artístiques durant gairebé un mes amb la participació d’artistes internacionals i del país.

El festival aposta per l’art com eina de transformació social, davant la necessitat cada vegada més urgent de provocar un canvi cap a un món més sostenible ambientalment, econòmicament i socialment.

El programa mostra diferents tipus de projectes: performances audiovisuals, instal·lacions sonores en espais públics, performances sonores, exposicions, conferències i visites guiades participatives, intervencions en l’espai públic i tallers.

Podeu consultar el programa aquí.

Altres

Organitzat per:
Associació Drap-Art.

Drap-Art’22 Al Gòtic es realitzarà novament en espais emblemàtics del barri Gòtic com el Borsí i la Villa del Arte Galleries, plaça Reial, plaça del Rei i altres per confirmar, del 17 de novembre al 21 de desembre de 2022.

Davant la necessitat cada vegada més urgent de provocar un canvi cap a un món més sostenible ambientalment, econòmicament i socialment, Drap-Art aposta una vegada més pel art com eina de transformació social i convida a artistes contemporanis i urbans, dissenyadors, artesans, creadores i creadors multifacètics i indefinibles, artivistes, amateurs i creatius de tota mena, a dir la seva, presentant els seus projectes a la nostra convocatòria.

Podeu consultar el programa al següent enllaç www.drapart.org/web/drap-art-2022/

Barri Gòtic

Adreça:
Plaça Reial, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Barri Gòtic
Quan
Des de 17/11/2022 al 21/12/2022

Xarxes socials

Facebook:
https://ca-es.facebook.com/drapart/

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any