Drap-Art 23 al Gòtic

Art sostenible. Des d’exposicions col·lectives a galeries rellevants del barri Gòtic fins a accions d’impacte en espais emblemàtics de Barcelona.

Del 26 d’octubre al 21 de desembre, el 27è Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, Drap-Art 23, omplirà el barri Gòtic de propostes artístiques que inspiraran la reflexió i l’acció a favor del medi ambient i les nostres veus interiors.

Es tracta d’un festival ple de col·laboracions locals i internacionals, que posen de manifest la importància de la col·laboració i el despertar de la consciència ambiental des de instal·lacions de paper reciclat fins a exposicions col·lectives en espais emblemàtics de Barcelona.

Consulteu el programa en PDF.

Altres

Organitzat per:
Associació Drap-Art.

És hora de celebrar el retorn del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, amb els seus 27 anys de trajectòria, torna una altra edició al barri Gòtic de Barcelona!

Enguany, ens emociona anunciar l’inici d’una sèrie d’esdeveniments destacables que posen de manifest la importància de la col·laboració i el despertar de la consciència ambiental.

Aquest any, hem presenciat una floració de l’art i la cultura a Ciutat Vella, amb galeries i espais culturals emergents que nodreixen un vibrant paisatge artístic. A més, ens il·lusiona anunciar la nostra participació en esdeveniments internacionals, incloent el Festival Cósmica a Montevideo i la Westbund Art & Design Fair a Shanghai. Aquestes col·laboracions ens permeten unir forces amb artistes i visionaris de tot el món, posant de relleu la importància d’unir-nos per a un present sostenible.

Inaugurem el festival amb tres dates i col·laboracions imperdibles:

Dijous 26/10 – 19h a 22h

Inauguració amb parlaments inaugurals i DJ convidat Fonki Cheff. Drap-Art Pop Up Gallery al Carrer Ample 13, davant Plaça de la Mercè.

Dissabte 28/10 – 19h a 23h

Concerts inaugurals a la Plaça del Rei. Artistes convidats: Orquesta Basura, La Maga, Ominira, DJ Fonki Cheff

Dimarts 31/10 – 19h a 21h

Inauguració de l’exposició col·laborativa a Test Gallery, plaça Milans: exposen grup de Street art Pomme de Boue i Jordi Prat Pons. 20h Concert Wagner Pa & Os Parceiros, Plaça Milans.

Programació en PDF: https://www.drapart.org/wp-content/uploads/2023/10/Programa-Cartel-Drap-Art23-A4-CAT_compressed.pdf

Diferents espais del Barri Gòtic

:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Diferents espais del Barri Gòtic
Quan
Des de 26/10/2023 al 21/12/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any