El Petit de Cal Eril presenta ‘Energia fosca’, al Música Mercè

El Petit de Cal Eril, grup encapçalat pel cantant i guitarrista Joan Pons, presenta Energia fosca, el seu darrer disc, en un concert a l’aire lliure. En aquesta ocasió la barreja particular de folk, rock i psicodèlia de les composicions es despulla de la complexitat de Triangular, el disc precedent, i aposta per combinar la llum i l’optimisme amb les atmosferes inquietants.

A l’escenari Pons estarà acompanyat per Artur Tort, als teclats, Dani Comas, al baix, Ildefons Alonso, a la bateria, i Jordi Matas, a la guitarra de dotze cordes.

Horaris

Altres

Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Se celebra a:
Moll de la Fusta.


El Petit de Cal Eril: Energia fosca (Catalunya; rock/pop/folk/indie).

El nou disc d´El Petit de Cal Eril, el projecte musical que impulsa Joan Pons, es diu "Energia fosca". Però, tot i el títol, el mateix artista considera que aquest treball és la seva creació més positiva. Aquí, el músic de la Segarra, autor d'una barreja personalíssima de folk, rock i psicodèlia (algú ha dit que fa pop metafísic), desmunta el so més complex del seu treball anterior (Triangular), apostant per uns temes lliures d'additaments, vuit creacions com "Sento", "Ets una idea" o "L'energia fosca", que combinen la llum i l'optimisme amb les atmosferes inquietants.

"Energia fosca", diu l'artista, "tu ets la llum de totes les coses". I és que el títol del treball fa referència a aquella energia present arreu de l'univers però que ningú no ha pogut mesurar mai, tot i ser l'única explicació per a l'expansió accelerada del cosmos. Com ella, les cançons del nou disc d'El Petit de Cal Eril travessen l'univers musical "per generar, al seu voltant, una força gravitacional imparable". Deixeu-vos atraure, doncs, per l'energia fosca que desprèn la galàxia Pons.

Artur Tort: teclats, Dani Comas: baix, Ildefons Alonso: bateria, Jordi Matas: guitarra de 12 cordes i teclats, Joan Pons: veu i guitarra.

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll Bosch i Alsina, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
20/09/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any