ESC Congress 2022 Barcelona

Cardiologia. El congrés més important del món en la seva especialitat reuneix a 15.000 experts a Barcelona.

El Congrés de la Societat Europea de Cardiologia commemora aquest 2022 el seu 70è aniversari.

És la vuitena vegada que se celebra a Fira de Barcelona i espera reunir, del 26 al 29 d’agost, prop de 15.000 experts de 150 països al recinte de Gran Via.

El Congrés comptarà amb un programa científic de primer nivell en què es presentaran les novetats en prevenció, detecció i tractament de les malalties cardiovasculars, posant el focus en la imatge cardíaca. Una ocasió única per descobrir la innovació i la ciència d’última generació al costat dels principals experts mundials.

Per primer cop, el Congrés Europeu de Cardiologia serà accessible tant físicament a Barcelona com en línia, de manera que podreu accedir a les darreres actualitzacions clíniques i de ciència, des d'allà on sigueu.

Podeu consultar el programa complet de l’esdeveniment aquí .

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.

Aquest any l’ESC Congress commemora el seu 70è aniversari a Barcelona, del 26 al 29 d’agost.

Serà la primera vegada que el Congrés Europeu de Cardiologia serà accessible tant físicament a Fira de Barcelona com en línia, de manera que podreu accedir a les darreres actualitzacions clíniques i de ciència, sigueu on sigueu.

Aprofiteu al màxim l’oportunitat d’estar al costat dels principals experts mundials i descobrir nous formats de sessió, així com activitats in situ per facilitar el treball en xarxa.

L'experiència digital continuarà aportant l'última ciència a aquells que no puguin assistir-hi presencialment. La plataforma digital inclourà múltiples sessions en directe des de Barcelona i el programa complet estarà disponible sota demanda.

Podeu inscriure-us aquí

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Adreça:
Av Joan Carles I, 64
Població:
Hospitalet llobregat
On
Fira Barcelona - Recinte Gran Via
Quan
Des de 26/08/2022 al 29/08/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any