Espectacle “Comrades, I am not ashamed of my communist past”, de Sanja Mitrović

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Espai Lliure.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Espectacle en serbi, amb sobretitulació en català.

És una obra de teatre o una sessió de cinema? Potser us ho preguntareu en veure que la pantalla és un dels grans protagonistes de la història que ens expliquen Sanja Mitrović i Vladimir Aleksić. Han treballat conjuntament en un espectacle que es pregunta què en queda, en temps de materialisme i individualisme, dels principis de solidaritat i justícia que regien el país en el qual van viure, que mai no va ser ni totalitari ni monolític. Mitjançant la projecció d’imatges de la riquíssima i cinematografia iugoslava i utilitzant recursos com la veu en off, el doblatge en directe o la reconstrucció física de les escenes filmades, els intèrprets ens expliquen la seva història personal i, a la vegada, la de tot un país.

Fan servir especialment imatges de les produccions d’Avala Film, els principals estudis del país, que van acabar desapareixent amb la desintegració iugoslava.

Una producció de Sanja Mitrović / Stand Up Tall Productions (Brussel·les), BITEF Theatre (Belgrad) i Beursschouwburg (Brussel·les).

Coproduït per Beursschouwburg (Brussel·les).

Hi col·laboren: Pianofabriek (Brussel·les), Centar Film (Belgrad), Yugoslav Cinematheque (Belgrad), Avala Film (Belgrad), Film Center Serbia (Belgrad), National Theatre Toša Jovanović (Zrenjanin).

Hi dona suport: Flemish Community, Flemish Community Commission, City of Belgrade.

Concepte i interpretació: Sanja Mitrović, Vladimir Aleksić. Direcció: Sanja Mitrović. Hi col·labora: Vladimir Aleksić. Dramatúrgia: Jorge Palinhos, Olga Dimitrijević. Coreografia: Sanja Mitrović. Ajudanta de direcció: Siniša Mitrović.

Teatre Lliure - Sala Espai Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure - Sala Espai Lliure
Quan
Des de 04/07/2022 al 05/07/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any