Espectacle ''Copiar'', a càrrec de la companyia ''Animal Religion''

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Ovidi Montllor.
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.

Copiar té mala reputació. El pensament que hi ha al voltant d’aquest acte és pejoratiu, de poca originalitat, de poques idees individuals i, per tant, de poca personalitat. I és un fet sorprenent perquè, en realitat, com a éssers socials que som, d’ençà que naixem fins que morim sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s’expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen… En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a aquest fet ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona. D’una còpia surt també un original.

En aquesta nova creació, els veritables intèrprets són els propis infants que, amb l’ajuda de la companyia, se sentiran partícips des del primer moment. Durant l’espectacle, Animal Religion convidarà a un grup de nens i nenes del públic, de 8 a 9 anys, a compartir el fet escènic. No serà necessari fer cap preparació ni assaig previ, la idea és donar el màxim protagonisme a l’expressió del moviment espontani i natural de l’infant. En tot moment seran acompanyats per en Quim Giron, creador i acròbata de la companyia, que estarà amb ells sobre l’escenari. Aquests infants, que voluntàriament jugaran amb Animal Religion, aniran transitant per un espectacle emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia, la repetició inherent en els actes de l’ésser humà que juga un important paper en l’evolució de la societat.

Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins dins el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. En els seus 11 anys de carrera ha realitzat 9 espectacles de formats molt diferents, ha col·laborat amb més de 30 artistes d’arreu i ha rebut encàrrecs d’espais com el TNC, el Mercat de les Flors, la Fira de Tàrrega, el Festival TNT i l’Auditori de Barcelona. Ha rebut diversos premis i reconeixements, a destacar el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l’espectacle Sifonòfor l’any 2016.

Direcció Animal Religion / Circ Quim Giron / Llum i escenografia Jou Serra / Música i dramatúrgia Joan Cot Ros / Construcció lumínica Cube Peak / Producció administrativa ElClimaMola / Gestió de gira Imaginart

Coproducció Mercat de les Flors, laSala Centre de Creació d’Arts Per a les Famílies (Sabadell) Sabadell / Amb la col·laboració Espacio Abierto Quinta de los Molinos (Madrid) i Can Gassol Centre d’Arts Escèniques (Mataró) / Agraïments Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups, classes i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Sergio Roca i Núria Cuyàs per les seves ajudes durant la creació.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor
Quan
Des de 09/03/2024 al 10/03/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://mercatflors.cat/

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any