‘Mystike. Le Grand Cirque’

Espectacles. Grans artistes del circ contemporani, units en una producció que representa un món fantàstic.

Místic és aquella raó oculta que tracta de la vida espiritual i contemplativa, relatiu al diví i, per tant, excel·lent i exquisit.

Adjectius apropiats per definir un espectacle de la categoria de Mystike. Le Grand Cirque, en el qual, al llarg de més de noranta minuts, artistes que han participat en produccions de la categoria del prestigiós Cirque du Soleil, guanyadors de premis en diferents festivals, ovacionats i reconeguts pel gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, creant una atmosfera plena de màgia en un ambient teatralitzat.

Un món fantàstic amb identitat pròpia en el qual una banda sonora original i un vestuari totalment inèdit ressaltaran tots els valors del circ i del teatre, per aconseguir la complicitat de l'espectador a través d'un espai misteriós i envoltant.

Buka i Zozo, els protagonistes de la nostra història, s'endinsen en el misteriós món de Mystike, una realitat alternativa plena de personatges i figures que no deixaran de sorprendre.

Jocs d'ombres, acrobàcies, desafiaments a l'impossible i reptes a la naturalesa humana, portades amb una gran comicitat, aconseguiran sorprendre i emocionar el públic sense importar l’edat.


Horaris

Místic és aquella raó oculta que tracta la vida espiritual i contemplativa, relatiu al diví i, per tant, excel·lent i exquisit.

Adjectius apropiats per definir un espectacle de la categoria de MYSTIKE-LE GRAND CIRQUE, en el qual, al llarg de més de noranta minuts, artistes que han participat en produccions de la categoria de el prestigiós Cirque du Soleil, guanyadors de premis en diferents festivals , ovacionats i reconeguts pel gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, creant una atmosfera plena de màgia en un ambient teatralitzat.

Un món fantàstic amb identitat pròpia en el qual una banda sonora original i un vestuari totalment inèdit, ressaltaran tots els valors de el circ i de teatre, per aconseguir la complicitat de l'espectador a través d'un espai misteriós i envoltant.

Buka i Zozo, els protagonistes de la nostra història s'endinsen en el misteriós món de MYSTIKE, una realitat alternativa plena de personatges i figures que no deixaran de sorprendre. Jocs d'ombres, acrobàcies, desafiaments a l'impossible i reptes a la naturalesa humana, portades de la mà d'una gran comicitat, aconseguiran sorprendre i emocionar el públic sense importar la seva edat.

Moll de Bosch i Alsina (Port Vell)

Adreça:
Moll de Bosch i Alsina, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Moll de Bosch i Alsina (Port Vell)
Quan
Des de 02/07/2021 al 22/08/2021

Web

Web venda d'entrades:
https://www.cirquemystike.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any