Espectacle "El burlador de Sevilla", a càrrec de "Compañía Nacional de Teatro Clásico"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

La funció del dia 4 de juliol disposarà d'un servei d'audiodescripció i acompanyament per a persones amb discapacitat visual.​

La figura de Don Juan és una de les grans aportacions de l’imaginari castellà. La seva història, diuen, es basa en la d’un personatge real que hauria viscut a la Sevilla del segle XVII, però el primer qui va posar negre sobre blanc la seva història va ser, segons diuen, Tirso de Molina, dos segles abans que José Zorrilla escrivís el seu cèlebre Don Juan Tenorio.

Popular des de fa segles com a protagonista d’obres d’art, peces de teatre, sàtires i relats humorístics, el mite ens enfronta als dilemes ètics, morals i fins i tot jurídics que presenta la sexualitat humana. I la figura que representa no passa de moda, sinó que s’adapta, per obra i gràcia dels diversos dramaturgs que l’han dut a escena segons el moment, adaptant-la a les diverses sensibilitats de cada època. Quins serien avui els poders morals que perseguirien el nostre llibertí? Quins límits trobaria en les seves aventures?

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i la Compañía Nacional de Teatro Clásico.

Versió i direcció: Xavier Albertí. Dramaturg: Albert Arribas. Interpretació: Jonás Alonso, Miguel Ángel Amor, Cristina Arias, Mikel Arostegui, Rafa Castejón, Toni Comas, Alba Enríquez, Lara Grube, Álvaro de Juan, Arturo Querejeta, Isabel Rodes, David Soto. Escenografia: Max Glaenzel. Il·luminació: Juan Gómez-Cornejo. Ajudantia de direcció: Jorge Gonzalo. Fotografia: Sergio Parra.

Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 03/07/2022 al 04/07/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any