‘El lago de los cisnes’

Espectacles. El Ballet de Moscou torna a Barcelona amb una obra imprescindible del ballet clàssic.

La història d’amor entre el príncep Sígfrid i Odette, la jove reina convertida en cigne per l’encantament del malvat Von Rothbart, és un clàssic que porta voltant per escenaris d’arreu del món més de quaranta anys. El lago de los cisnes ha estat interpretada en nombroses ocasions per companyies que l’han exhibit amb la seva versió particular. 

Una de les més especials és a càrrec del Ballet de Moscou, que ara s’instal·la al Teatre Tívoli per deixar bocabadat tothom qui la presenciï. Dividida en els quatre actes tradicionals, aquesta versió ofereix dues hores i mitja d’una de les peces imprescindibles del ballet clàssic.

Fundat l’any 1989 per Timur Fayziev, el Ballet de Moscou suma vint-i-quatre anys de gires per tot el món, amb més d’un miler de representacions. Els professionals que en formen part es caracteritzen per un gran compromís, qualitat i passió pel món del ballet.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.

El Ballet de Moscú torna a Barcelona per interpretar El Lago de los Cisnes una obra imprescindible del ballet clàssic.

Un meravellós somni es posa en marxa el 1989 quan el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, funda el Ballet de Moscú. El seu objectiu: difondre i contagiar la seva passió pel món del ballet.

Actualment, el Ballet de Moscú s'enorgulleix de la força de la seva experiència, són 24 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix a sumar qualitat, compromís, passió per i amb el món del Ballet.

En escena, els ballarins principals, cèlebres figures internacionals, recolzats per un excepcional cos de ballet, interpretaran aquesta peça essencial del ballet clàssic.

 

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Des de 02/06/2021 al 18/07/2021

Web

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any