Grec 2021 Festival de Barcelona: ‘El temps que conta’

Espectacles. Quan el seu pare mor, dos germans es retroben després de cinc anys sense relacionar-se.

El pare ha mort i els seus dos fills, l’Aitor i en Toni, es retroben i es veuen obligats a passar una estona junts, la mateixa que durarà el muntatge al qual assistiu com a espectadores i espectadors.

Si no fos per les circumstàncies ni s’haurien trobat, tan mal ambient és el que es respira entre ells. Feia cinc anys que no tenien notícies l’un de l’altre, i ara no deixen de fer-se la guitza... Però tot i això, a en Toni li corre pressa recuperar el temps perdut amb el seu germà, perquè té una malaltia degenerativa que avança, inexorable.

Sí, el temps no deixa de comptar, minut a minut, però a la vegada també “conta”, i si estem disposats a escoltar-lo, ens explica una història.

Per què l’Aitor se sent culpable? Per què es veu incapaç d’avançar en la vida? El públic ho anirà descobrint a mesura que avanci aquesta comèdia sobre un període de temps, una hora llarga, que potser transformarà la vida d’aquests germans.

Una producció de Versus Teatre.

Fitxa artística

Direcció: Manel Dueso i Almirall 

Dramatúrgia: Virgínia Sànchez 

Interpretació: Óscar Foronda, Carlos Martinho, Virgínia Sànchez

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Gaudí de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

El pare ha mort i els seus dos fills, l’Aitor i en Toni, es retroben i es veuen obligats a passar una estona junts, la mateixa que durarà el muntatge al qual assistiu com a espectadores i espectadors. Si no fos per les circumstàncies ni s’haurien trobat, tan mal ambient és el que es que es respira entre ells. Feia cinc anys que no tenien notícies l’un de l’altre, i ara que s’han retrobat, no deixen de fer-se la guitza... Però tot i això, a en Toni li corre pressa recuperar el temps perdut amb el seu germà, perquè té una malaltia degenerativa que avança, inexorable. Sí, el temps no deixa de comptar, minut a minut, però a la vegada també “conta”, i si estem disposats a escoltar-lo, ens explica una història. Per què l’Aitor se sent culpable? Per què es veu incapaç d’avançar en la vida? El públic ho anirà descobrint a mesura que avanci aquesta comèdia sobre un període de temps, una hora llarga, que potser transformarà la vida d’aquests germans.

Una producció de Versus Teatre.

Direcció: Manel Dueso i Almirall Dramatúrgia: Virgínia Sànchez Interpretació: Óscar Foronda, Carlos Martinho, Virgínia Sànchez.

Teatre Gaudí de Barcelona

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 120
:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Teatre Gaudí de Barcelona
Quan
Des de 08/07/2021 al 22/08/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any