‘Fashion Freak Show’

Musical. Jean Paul Gaultier ens convida entre bastidors al seu món ple d'excessos, poesia i màgia.

Fashion Freak Show és una producció excèntrica, escandalosa, provocativa, exuberant i divertida, on actors, ballarins i artistes de circ interpreten criatures i personalitats extravagants, apassionades, grolleres, sexys i descarades.

Amb el teló de fons d'una paret de vídeos gegant, una part clau de la producció inclou vinyetes d'estrelles convidades especials, com ara una sèrie de seguidors i amics icònics de Gaultier. Rossy de Palma interpreta la implacable professora d'escola del jove Gaultier, que alberga fantasies secretes de moda, mentre que Catherine Deneuve llegeix els noms histèrics que Gaultier va donar a les creacions en la seva fabulosa desfilada d'alta costura masculina de principis dels anys 90.

Des de la seva infantesa fins als seus primers anys de carrera, des de les seves més grans desfilades de moda fins a les nits salvatges a Le Palace o Londres, Jean Paul Gaultier comparteix el seu diari de l'època i ret homenatge als qui l'han inspirat en el cinema (Pedro Almodovar, Luc Besson), música (Madonna, Kylie Minogue, Myléne Farmer) i dansa (Régine Chopinot, Angelin Prejlocaj).

Fitxa artística

Creador, autor, director i dissenyador de vestuari: Jean Paul Gaultier; Codirector: Tonie Marshall; Coreografia: Marion Motin; Coautor: Raphaël Cioffi.

Durada: 120 minuts amb entreacte.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Coliseum.

Com a autor, director i dissenyador de vestuari, Jean Paul Gaultier ens convida entre bastidors al seu món ple d'excés, poesia i màgia.

Excèntrica, escandalosa, provocativa, exuberant i divertida com sempre, la impressionant creació de  Jean Paul GaultierFashion Freak Show, arriba a Barcelona.

En aquesta extraordinària producció, actors, ballarins i artistes de circ interpreten criatures i personalitats extravagants, apassionades, més grans que la vida, grolleres, sexys i descarades.

Amb el teló de fons d'una paret de vídeos gegant, una part clau de la producció inclou vinyetes d'estrelles convidades especials, com ara una sèrie de seguidors i amics icònics de Gaultier.  Rossy de Palma interpreta la implacable professora d'escola del jove Gaultier, que alberga fantasies secretes de moda, mentre que  Catherine Deneuve llegeix els noms histèrics que Gaultier va donar a les creacions en la seva fabulosa desfilada d'alta costura masculina de principis dels anys 90. 

Des de la seva infantesa fins als seus primers anys de carrera, des de les seves més grans desfilades de moda fins a les nits salvatges a Le Palace o Londres, Jean Paul Gaultier  comparteix el seu diari de l'època i ret homenatge als qui l'han inspirat en el cinema ( Pedro Almodovar, Luc Besson), música (Madonna, Kylie Minogue, Myléne Farmer) i dansa ( Régine Chopinot, Angelin Prejlocaj). En l'espectacle, concebut com una gran festa, Jean Paul Gaultier tornarà a sorprendre amb centenars de nous vestits exclusius, incorporats dins d'una exuberant escenografia, sense oblidar-se de les seves creacions més icòniques!

Fitxa artística

Creador, Autor, Director i Dissenyador de Vestuari Jean Paul Gaultier

Codirector Tonie Marshall

Coreografia Marion Motin

Assessor Artístic Simon Philps

Coautor Raphaël Cioffi

Director Adjunt Fanny Coindet

Il·luminació Pet Hörding

So Keegan Curran

Escenografia i disseny de vídeo Justin Nardella

Disseny de vídeo Renaud Rubiano


Teatre Coliseum

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 595
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Teatre Coliseum
Quan
Des de 04/04/2024 al 21/04/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any