Gran Gala Flamenc al Palau de la Música

Flamenc. Un viatge pels diferents pals del flamenc, amb una nova generació catalana d’artistes.

Gran Gala Flamenc es programa a Barcelona des de fa més de 15 anys de forma ininterrompuda, amb un gran èxit de públic i crítica.

L’espectacle ens transporta en un viatge pels diferents pals del flamenc. Un xou únic, una successió de sensacions, derivades de ritmes que defineixen l'art flamenc, patrimoni immaterial de la humanitat.

A Gran Gala Flamenc podreu gaudir d'espectaculars coreografies teatrals d'aclamades companyies de ball del panorama actual català, la unió perfecta entre cor i ànima, música i dansa, passió i ritme.

Fitxa artística

Músics: Juan Gómez "Chicuelo", guitarra; Luis Santiago "Tati Amaya", guitarra; Carlos Caro, violí; J. Sánchez, percussió. Cantaores: Joaquín "El Duende", Ana Brenes. Bailaores: Eli Ayala, Lorena Domínguez, Mari González. Artista convidat: Nacho Blanco. Direcció artística: Eli Ayala. Direcció Musical: Juan Gómez "Chicuelo", Luis Santiago "Tati Amaya".

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.

Fitxa artística

Músics:

Juan Gómez "Chicuelo", guitarra

Luis Santiago "Tati Amaya", guitarra

Carlos Caro, violí

J. Sánchez, percussió

Cantaores: Joaquín "El Duende", Ana Brenes


Bailaores:

Eli Ayala

Lorena Domínguez 

Mari González 

Artista convidat: Nacho Blanco

Direcció artística: Eli Ayala

Direcció Musical: Juan Gómez "Chicuelo", Luis Santiago "Tati Amaya"


Gran Gala Flamenco és l'espectacle flamenc més famós de Barcelona en programació ininterrompuda des de fa més de 15 anys amb un gran èxit de públic i crítica.

Un espectacle que transporta l'espectador en un viatge pels diferents “palos” (ritmes) del flamenc. Un xou únic, una successió de sensacions, derivades de ritmes que defineixen l'art flamenc, patrimoni immaterial de la humanitat.

A diferència dels tablaos, a Gran Gala Flamenco gaudiràs d'espectaculars coreografies teatral d'aclamades companyies de ball del panorama actual català.

En aquest espectacle l’espectador viatjarà pels diferents pals del flamenc (patrons rítmics com "bulería”, fester i alegre, "soleá" solemne i intens, "alegría” dinàmic i desimbolt, "tango", "guajira", "farruca"...). Presentant la nova generació catalana d'artistes, Gran Gala Flamenc ofereix la unió perfecta entre cor i ànima, música i dansa, passió i ritme.

Palau de la Música Catalana

Adreça:
C Palau de la Música, 2
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Palau de la Música Catalana
Quan
Des de 04/09/2022 al 01/01/2023

Web

Web venda d'entrades:
https://www.palaumusica.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any