"Mercè 2023": ‘Kabare Kraplynka’

Circ. Aquest cabaret de circ del MAC-Mercè Arts de Carrer reunirà els millors artistes i companyies d’Ucraïna.

Kabare Kraplynka és un tastet del millor circ ucraïnès, una degustació de les especialitats circenses més increïbles, com ara un trio d’acròbates vertiginoses, el David de Miquel Àngel fent pal aeri o la tècnica mil·lenària del mallakhamb.

Trio Bellissimo (mà a mà acrobàtic), Oleg Tatarynov (pal aeri), Katya Nikiforova (malabars de rebot), Anton Manaharov, de la Kyiv Municipal Academy of Performing and Circus Arts (verticals), Liliya Turkeieva (pal de l’Índia) i el Dúo Turkeev (cintes aèries) són els artistes del cabaret.

Aquest espectacle serà conduït per l’actriu, cantant, dramaturga, poeta i directora Itziar Castro.

Durada: 1 hora.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.

Fossat de Santa Eulàlia. Escenari

Kabare Kraplynka

Ucraïna

Circ

Tots els públics

 

Torna un dels imprescindibles de la programació de la Mercè al Castell de Montjuïc: el cabaret de circ. I, tal com va succeir l’any passat, a l’edició 2023 el cabaret reunirà artistes i companyies d’Ucraïna que a Barcelona han trobat suport i refugi, i a la Mercè, un escenari per exhibir el seu talent.

Kabare Kraplynka és un tastet del millor circ ucraïnès, una degustació de les especialitats circenses més increïbles, com ara un trio d’acròbates vertiginoses, el David de Miquel Àngel fent pal aeri o la tècnica mil·lenària del mallakhamb. Trio Bellissimo (mà a mà acrobàtic), Oleg Tatarynov ( pal aeri), Katya Nikiforova ( malabars de rebot), Anton Manaharov , de la Kyiv Municipal Academy of Performing and Circus Arts ( verticals), Liliya Turkeieva ( pal de l’Índia) i el Dúo Turkeev (cintes aèries) són els artistes del cabaret.

I conduint aquest gran espectacle veurem Itziar Castro, actriu, cantant, dramaturga, poeta i directora, cèlebre entre el públic escènic, el cinematogràfic i el televisiu ( Planta Baixa, TV3; OT, TVE; Todo es mentira, Mediaset). Castro, de fet, en serà una artista més: dialogarà amb el públic, improvisarà amb les companyies... Serà una presentadora animadora excepcional.

Durada: 1 hora.

Castell de Montjuïc

Adreça:
Carretera de Montjuïc, 66
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Castell de Montjuïc
Quan
Des de 23/09/2023 al 25/09/2023

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any