‘La historia interminable. El musical’

Musical. La història que va emocionar tota una generació convertida en un espectacle amb música original, màgia, efectes especials, nostàlgia i molta fantasia.

La historia interminable. El musical és un espectacle basat en la novel·la de Michael Ende ple de música, màgia i efectes especials.

Sinopsi

La Nada està fent desaparèixer els seus paisatges i criatures màgiques. Per evitar-ho, l’Emperatriz Infantil envia a Atreyu, el guerrer, a buscar una solució en una aventura heroica i desesperada.

Aquesta és la història del llibre que Bastian, un nen que estima la lectura, descobreix a la llibreria del senyor Koreander. O és el llibre qui ha trobat a Bastian?

Éssers fantàstics, bruixes, silfs nocturns, gegants menjaroques, dracs voladors… Bastian queda fascinat per les aventures d’Atreyu com si les estigués vivint. Tant de bo pogués ajudar l’Emperatriz Infantil…

Espectacle en castellà.

Durada: 2 hores i 30 minuts amb descans inclòs.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Apolo.
Es venen les entrades a:
Teatre Apolo.

La Res no està fent desaparèixer els seus paisatges i les seves criatures màgiques. Per evitar-ho, l’Emperadriu Infantil envia a Atreyu el guerrer a buscar una solució en una aventura heroica i desesperada.

Aquesta és la història del llibre que Bastian, un nen que estima la lectura, descobreix a la llibreria del senyor Koreander. O és el llibre qui ha trucat a Bastian?

Éssers fantàstics, bruixes, silfs nocturns, gegants botiguers, dracs voladors… Bastian queda fascinat pel llibre mentre llegeix les aventures d’Atreyu com si les estigués vivint.

Tant de bo ell pogués ajudar l’Emperadriu Infantil…

Teatre Apolo

Adreça:
Avinguda del Paral·lel, 57 - 61
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Apolo
Quan
Des de 22/11/2023 al 07/04/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://teatreapolo.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any