‘La noche de los muertos vivientes ¡Live!’

Terror. Un autèntic homenatge a la icònica cinta de terror replet d’efectes especials, música, sang i riures, per a una experiència teatral immersiva.

La noche de los muertos vivientes ¡Live! celebra la història del film i la seva influència en el gènere i en la cultura del cel·luloide en general. Basada en la incomparable pel·lícula de 1968 de George A. Romero, es tracta de l’única producció autoritzada oficialment pels hereus de Romero.

El xou, que entretindrà als fanàtics del terror i de la comèdia per igual, examina amb amor la pel·lícula i voreja la línia entre allò terrorífic i allò divertit, permetent-nos visitar els moments antològics de la trama mentre seguim a una banda de desafortunats envoltada per una amenaça letal i molt famolenca.

Fitxa artística

Autors: Christopher Bond, Dale Boyer i Trevor Martin; Creadbors: Christopher Harrison i Phil Pattison; Adaptació: Daniel Anglès; Direcció: Roger Julià; Intèrprets: Víctor G. Casademunt, Roger Julià, Mercè Martínez, Malcolm McCarthy, Alèxia Pascual, Jordi Soriano, Míriam Tortosa, Nesa Vidaurrázaga.

Espectacle en castellà.

Durada: 100 minuts.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Condal.

Un grup d’estranys s’amaguen en una granja. S’acosten hordes de morts vivents i zombis devoradors de cervells.

Si tan sols poguessin trobar alguna manera de mantenir-se amb vida…

Què podria sortir malament?

Més que una simple recreació de la història, l’obra celebra la història i la influència de la pel·lícula.

A través d’una sèrie de múltiples finals, els personatges s’enfrontaran a diferents problemes i desafiaments mentre intenten desesperadament sobreviure a la nit. No obstant això, les seves personalitats i interessos propis sempre semblen impedir que el grup treballi en conjunt. El que ens deixa a tots preguntant-nos:

Algú podria sobreviure a una nit de morts vivents?

La nit dels morts vivents live! entretindrà als fanàtics del terror i la comèdia per igual quan ens unim a una banda de desafortunats supervivents que intenten trobar una manera de sobreviure i passar la nit.

Basada en la incomparable pel·lícula de 1968 de George A. Romero,  La nit dels morts vivents live! és un homenatge a la icònica obra de terror. Viu l’experiència teatral immersiva d’un dels llançaments més influents de tots els temps com mai s’ha viscut abans.

El xou examina amb amor la pel·lícula i voreja la línia entre el terrorífic i el divertit.

L’única producció autoritzada oficialment pels hereus de Romero produït per Focus en un acord especial amb Samuel French Ltd.

Una recreació on es tornen a visitar tots els moments de la pel·lícula de manera divertida i repleta d’efectes especials, música i sang.


FITXA ARTÍSTICA

Basat en el film " NIGHT OF THE LIVING DEAD"

Escrit per GEORGE A. ROMERO & JOHN RUSSO i produït per RUSS STREINER

LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES. LIVE!

Escrit per CHRISTOPHER BOND, DALE BOYER & TREVOR MARTIN

Creat per CHISTOPHER HARRISON & PHIL PATTISON 

Una producció de FOCUS presentat en un acord amb SAMUEL FRENCH LTD

Repartment: Víctor G. Casademunt, Roger Julià, Mercè Martínez, Malcom McCarthy, Alèxia Pascual, Jordi Soriano, Míriam Tortosa i Nesa Vidaurrázaga

Teatre Condal

Adreça:
Av Paral.lel, 91
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Condal
Quan
Des de 22/09/2023 al 05/11/2023

Web

Web venda d'entrades:
https://www.teatrecondal.cat/
Web venda d'entrades:
https://lanochedelosmuertosvivientes.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any