El ‘Miedo’ d’Albert Pla

Des de la infantesa fins a més enllà de la sepultura, Albert Pla fa a Miedo un viatge íntim i molt personal a través de les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por. El protagonista d’aquest espectacle és aquell fantasma que viu en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te moriràs”.

Pla fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort…

Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat escenificat amb tecnologies d’avantguarda per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


El cantautor ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por.

Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. "Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás." I és que, a l'escenari, es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, en aquells fantasmes que ens assetgen, en el terror a la mort... Sobre l'escenari, una rere l'altra, s'aniran interpretant les cançons, com una manera d'espantar les pròpies pors... o bé d'enfrontar-s'hi. I, finalment, la catarsi del riure, l'alliberament. "Desde que sé que estoy muerto / Ya nunca me pongo enfermo." Miedo és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. En aquest nou projecte s'utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d'avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
Del 18/10/2018 al 21/10/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.barts.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any