Espectacle "Miseria", de Queralt Riera

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Fènix.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l’infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom. Aquesta peça és la crònica d’un suïcidi. Un cant a la vida i a l’amor, però sobretot una crítica social aguda i fina. Miseria és una radiografia de l’ara i aquí, és un tou de reflexions i sentiments i impulsos. És un crit, és un silenci. És una mica de llum quan tot el que t’envolta és boira densa. La vida i la mort poden ser tan accidentals com poètiques i al·legòriques.

Hi ha un home sol a l’escenari. Hi ha un home sol a l’escenari que se sent un home sol al món, també. L’acompanyem en un viatge pels seus pensaments íntims, pels seus records, les accions i la calma puntual. Miseria és una peça agredolça, que exposa amb transparència la bellesa i el dolor, l’amor i la mort. Perquè casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú...

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Sala Fènix Produccions i Suika.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (INAEM) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Dramatúrgia: Queralt Riera Direcció: Sergi Pompermayer Assistència de direcció: Mireia Aixalà Interpretació: Felipe Cabezas.

Sala Fènix

Adreça:
C Riereta, 31
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Sala Fènix
Quan
Des de 20/10/2021 al 14/11/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any