El Mago Pop a Barcelona amb ‘Nada es imposible’

Espectacles. Prepara’t per viure coses increïbles que et captivaran, amb la màgia d’Antonio Díaz.

Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop, és un dels il·lusionistes del moment, guanyador del Premi Nacional de Màgia. 

Ha estat el primer il·lusionista espanyol que ha aconseguit un programa de televisió unipersonal que s’ha emès a 150 països d’arreu del món a través de Discovery Channel - Discovery Max.

Després del seu gran èxit amb l’espectacle ‘La gran ilusión’, torna a aparèixer als escenaris amb ‘Nada es imposible’, un nou espectacle ple de màgia i diversió que no et deixarà indiferent. Tu també creus que res és impossible? Deixa’t sorprendre al Teatre Victòria de Barcelona!Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.

Espectacle de l'Antonio Díaz - EL MAGO POP, que està triomfant des de la seva estrena el Setembre de 2017 al Teatro Rialto de Madrid, arriba al Teatre Victòria de Barcelona, oferint un viatge a través de l'extraordinari, ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, en una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP surt a escena, res és impossible!

Després de portar la seva màgia a més de 150 països amb els seus programes a DMAX - on va tenir l'honor de poder sorprendre al mateix Stephen Hawking amb un dels seus jocs - i convertir-se en l'il·lusionista més taquiller d'Europa amb el seu anterior espectacle, "LA GRAN ILUSIÓN", Antonio Díaz torna a demostrar la seva inesgotable capacitat per a sorprendre des del primer minut, en aquesta ocasió amb "NADA ES IMPOSIBLE".

Si encara no l'has vist en directe, prepara't per a veure coses increïbles, que et captivaran i t'emocionaran!!

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 02/09/2020 al 08/08/2021

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrevictoria.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any