Espectacle "No verbal", a càrrec d'Aurora Caja

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

L’artista de circ i artista plàstica Aurora Caja ens proposa un viatge de descoberta que vol ser com la llum en la foscor. És un relat físic que ens parla de l’ésser humà des de la seva honestedat més animal; una lluita per trobar la veu pròpia en un món ple de soroll; una rebel·lió.

En un univers plàstic, el cos esbossa la narració. El seu llenguatge està fet d’equilibris, de moviment acrobàtic, de contorsió i de dibuix.

Com a punt en comú entre l’obra de Pablo Picasso i la peça d’Aurora Caja, trobarem que tots dos artistes tenen interès a jugar amb les possibilitats de fragmentació de la figura humana i miren d’expressar-se a partir de la recerca de noves possibilitats corporals.

Una coproducció de La Central del Circ i el Museu Picasso de Barcelona.

Creació i interpretació: Aurora Caja. Mirada externa: Alejandro Dutra, Chiara Marchese. Col·laboració com a mirada externa: Núria Curcoll, Stefan Kinsman, Roma Monasterio. Vestuari: Eulàlia Roca, Aurora Caja. Escenografia: Miquel Giol, Aurora Caja. Administració: Les Thérèses. Suport a la creació: Ésacto’Lido - École supérieure des arts du cirque Toulouse-Occitanie (França), La Central del Circ - Fàbrica de Creació de Barcelona, i Café de las Artes Teatro, de Santander.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 09/07/2022 al 10/07/2022

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any