Grec 2021 Festival de Barcelona: ‘Pedro Páramo’

Espectacles. Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble. Basada en la novel·la homònima de Juan Rulfo.

Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell mateix espremerà i arrasarà fins a convertir-lo en un poble fantasma.

Anys després, el seu fill, Juan Preciado, tornarà al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà qui era realment el seu pare i com es va aprofitar dels habitants del poblet, la seva mare inclosa.

És una història sobre la corrupció que ens parla dels mecanismes del poder i de com s’utilitzen arreu del món en benefici propi a partir d’uns fets que transcorren en una petita comunitat. La història del pare, l’home més important i corrupte de Comala, i la del seu fill, que arriba a la població quan ja està deserta i només es passegen pels carrers les ànimes dels qui hi van viure, s’alternen en una estructura laberíntica.

Fitxa artística

Autoria: Juan Rulfo

Dramatúrgia: Pau Miró

Direcció: Mario Gas 

Interpretació: Pablo Derqui, Vicky Peña

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell mateix espremerà i arrasarà fins a convertir-lo en un poble fantasma. Anys després, el seu fill, Juan Preciado, tornarà al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà qui era realment el seu pare i com es va aprofitar dels habitants del poblet, inclosa la seva mare. És una història sobre la corrupció que ens parla dels mecanismes del poder i de com s’utilitzen arreu del món en benefici propi a partir d’uns fets que transcorren en una petita comunitat. La història del pare, l’home més important i corrupte de Comala, i la del seu fill, que arriba a la població quan ja està deserta i només es passegen pels carrers les ànimes dels qui hi van viure, s’alternen en una estructura laberíntica.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona, el Teatre Romea i el Teatro Español.

Autoria: Juan Rulfo Dramatúrgia: Pau Miró Direcció: Mario Gas Interpretació: Pablo Derqui, Vicky Peña.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Des de 01/07/2021 al 08/08/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any